ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Kaçırmayın alın karton dolusu salatalık domates gelse alanı rahat 1 yıl idare eder?
Letgoya veya hangi platformdaysa oraya ilanı şikayet etmekten bahsediyor bence. Onlar zaten mesajlara kadar inceleyip kapatıyordur. Hesap kapattırmışlığım çok.Bence şikayetten bir şey çıkmaz .
Satıcı ister bedavaya , ister ucuz fiyata , ister pahalı fiyata verir .
İş alıcıya düşüyor satıcı zorla vermiyor .
Bizler ( belli kesim ? ) bedavayı , hediyeleri , indirimleri sevdiğimiz için bu durumlara ( alış veriş ) yakın bakıyoruz .
İp uçları değerlendirilip alış veriş edilmeli , satıcının kimliği , görerek teslim , ürünün resmi belgeleri , satış yapıldığında belğesi vs gibi .
Arkadaşından bile ürün alsan satış belğesi olması çaldı şikayet etse suçlu oldun .
firmanın adresi iç kapı üzerinde SINAR yazıyor. web sitesi olması gerektiği gibiarkadaşlar bir ürün alacam en ucuz burda buldum diğer yerlere göre yarı fiyatına satılıyor . ama bu siteye güvenemedim sizce güvenilir bir sitemi alışveriş yapılabilirmi.teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tereddüte kaldım ürün en ucuz satan yerden yarı fiyatına bu nedenle nasıl bu kadar aynı ürünü ucuz satıyorlar anlamış değilimfirmanın adresi iç kapı üzerinde SINAR yazıyor. web sitesi olması gerektiği gibi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.