Sharp Tv (Vestel) ekran ters ve renk yirtilma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Servis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Servis

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Servis
Merhaba arkadaslar,

Televizyon ekrani ters gosteriyor ve renkleri duzgun degil.
Bu nasil cozulur?

Model: Sharp 40BG4E

Bildigim kadariyla bu televizyon Vestel tarafindan uretiliyor.

Tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler.

Anakart vestel üretimi degil forumdaki panel yazılımları işinize yaramaz..vestel uretimi tv lerde ters ekran genelde yazılımsal sorun sonucu ortaya cikiyor ,ful yazilim bulup yuklerseniz sorununuz cozulur buyuk ihtimalle.

Yazilimi bulamadim, firmaya mail gonderdim cevap bekliyorum.

Anakart degisimi yapildiysa sorun ondan kaynakli da olabilir..

Anakart degisimi yapildiysa sorun ondan kaynakli da olabilir..

Tv arkasinda yazili olan model menude yazandan farkli.
Bunun sebebide anakarttan olabilirmi?
Herhalde degismis olabilir emin degilim.

Bu sorun anakart degisim yapildiktan sonra hemen ortaya cikar, daha sonra ortaya cikmaz..Vestellerde arkada yazilan ile Anakart üzerindeki seri numarasi ile kontrol edilir ayni ise degismemistir.

Bu sorun anakart degisim yapildiktan sonra hemen ortaya cikar, daha sonra ortaya cikmaz..Vestellerde arkada yazilan ile Anakart üzerindeki seri numarasi ile kontrol edilir ayni ise degismemistir.
Firmaya yazilim icin mail gonderdim onu bekliyorum.

Anakartı kim değiştird
Bilmiyorum. Yeni diye aldim eve geldigimde bu sorunla karsilastim. Bana garanti belgesini gonderecektiler sonrada ucret iade teklifi sundular bende kabul ettim. Urunu geri istemediler ve belge gonderilmedi. Eger yapilirsa kullanirim yoksa atacam.

Bilmiyorum. Yeni diye aldim eve geldigimde bu sorunla karsilastim. Bana garanti belgesini gonderecektiler sonrada ucret iade teklifi sundular bende kabul ettim. Urunu geri istemediler ve belge gonderilmedi. Eger yapilirsa kullanirim yoksa atacam.
Bence doğrudan o ülkenin tüketici haklarına gidin.

Bence doğrudan o ülkenin tüketici haklarına gidin.
Bana geri odeme yaptilar o yuzden ona gerek duymadim fakat bilmek istedigim bu sorun kesin yazilimsalmi yoksa teknik sorunmu ve ugrasmaya degermi?

bazı cihazlarsa servis menüden düzelebiliyor. servis menüsüne girmeyi araştırın

Geri
Üst Alt