Anakart degisimi yapildiysa sorun ondan kaynakli da olabilir..
Firmaya yazilim icin mail gonderdim onu bekliyorum.Bu sorun anakart degisim yapildiktan sonra hemen ortaya cikar, daha sonra ortaya cikmaz..Vestellerde arkada yazilan ile Anakart üzerindeki seri numarasi ile kontrol edilir ayni ise degismemistir.
Anakartı kim değiştirdi?Firmaya yazilim icin mail gonderdim onu bekliyorum.
Bilmiyorum. Yeni diye aldim eve geldigimde bu sorunla karsilastim. Bana garanti belgesini gonderecektiler sonrada ucret iade teklifi sundular bende kabul ettim. Urunu geri istemediler ve belge gonderilmedi. Eger yapilirsa kullanirim yoksa atacam.Anakartı kim değiştird
Bence doğrudan o ülkenin tüketici haklarına gidin.Bilmiyorum. Yeni diye aldim eve geldigimde bu sorunla karsilastim. Bana garanti belgesini gonderecektiler sonrada ucret iade teklifi sundular bende kabul ettim. Urunu geri istemediler ve belge gonderilmedi. Eger yapilirsa kullanirim yoksa atacam.
Bana geri odeme yaptilar o yuzden ona gerek duymadim fakat bilmek istedigim bu sorun kesin yazilimsalmi yoksa teknik sorunmu ve ugrasmaya degermi?Bence doğrudan o ülkenin tüketici haklarına gidin.