Sağlıkçıların aşı yaptırdığı dönemde sinovac dışına bir alternatif yoktu zaten. ben dün biontech yaptırdım, şu ana kadar bir yan etkisini görmedim.Çevremde tanıdığım sağlıkçılar sinovac oldular ondan sinovac düşünüyorum .aslında yerli aşıyı bekliyorum hanım baskı yapıyor yerlininde nezaman genele yapılacağı belirsiz hala denek arıyorlar
En kötü öldürür, böyle yaşamak daha zor.Yaptırmam biz aile olarak aşı yaptırmama kararı aldık acele ile piyasaya çıkmış
Daha tam olarak uzun süreli testleri yapılmış kendini kanıtlamış aşı yok piyasada .
Yarın ne olacağı belli değil o yüzden güvenmediğim aşıyı yaptırmam
aslında bende yaptırmayı düşünmüyorum hanım yaptıralım diye tutturdu sen yaptır diyorum önce sen yaptır sonra ben yaptırayım diyor. hanım bizi gözden çıkardı herhaldeYaptırmam biz aile olarak aşı yaptırmama kararı aldık acele ile piyasaya çıkmış
Daha tam olarak uzun süreli testleri yapılmış kendini kanıtlamış aşı yok piyasada .
Yarın ne olacağı belli değil o yüzden güvenmediğim aşıyı yaptırmam
Bir prof.dr çıktı gençler aşıdan kaçınsın mümkünse aşı olmasın orta yaşın üstü aşılansın dedi aşı olsanda virüs bulaşıyoraslında bende yaptırmayı düşünmüyorum hanım yaptıralım diye tutturdu sen yaptır diyorum önce sen yaptır sonra ben yaptırayım diyor. hanım bizi gözden çıkardı herhalde
sinovac daha güvenli gözüküyor... bilinen tecrübe edilmiş yöntem ya... biontech aşısı kaç yıllık bilmiyorlar ondan güvenemiyorlar...Geçenlerde bir twit gördüm, Bim'den çiğ köfte yiyen adam aşının içinde ne var bilmiyoruz diyor diye.. (Ben de BİM'den alış veriş yapıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın)
Hangimiz marketten aldığımız ürünlerin içeriklerine bakıyoruz, sağlığımıza dikkat ediyoruz? Toplum olarak hayvan gibi sigara tüketiyoruz, sağlıklı beslenmiyor, spor yapmıyoruz. Toplumun geneli adına konuşuyorum, bireysel olarak bu hususlara dikkat edenler illaki vardır.
Doktora gidiyorsunuz size birkaç ilaç yazıyor eve gelip hop yutuyoruz. Hangimiz açıp okuyoruz prospektüsünü, ilacın yan etkileri nelerdir diye?
Fakat iş aşı konusuna gelince, benim hekimlerim ve dünya aşı olun diye feryat ediyorken biz birkaç sivri adamın dediklerinin peşinden koşuyoruz. Almanya, Amerika, İsrail, Fransa, İngiltere ve diğer tüm Avrupa ülkeleri bu aşıları kullandı, hala da kullanıyor. bu ülkelerin insanına değer vermediğini söyleyebilir misiniz? üçgenin içindeki göz dünya popülasyonunu azaltmak için falan mı, yoksa ilaç şirketleri bizi hasta edip ilaçlarına muhtaç etmek için mi gibi komplo teorilerinin peşinden koşuyoruz.
Arkadaşlar aşıyı buldunuz da Sinovac'ını arıyorsunuz ? gidin aşınızı yaptırın, yarın öbür gün bu hastalığa yakalanıp birisinin ölümüne sebep olursanız vebali büyük olur.
Konuya toplumsal bakmak gerekiyor. Toplumsal hatta global bir savaş verilirken ve bütün dünya ülkeleri bu aşıları kullanırken bizim insanımızın ben aşı olmayacağım fikrine de katılmıyorum da ve saygı duymuyorum da.
kayıtlara geçen 4 milyon insan ölmüş, belki kayıt dışı çok daha fazla. hala aşı olmayacağım, olsam mı olmasam mı, sinovac mı biontech mi..
gidin aşınızı yaptırın adamı hasta etmeyin
Nereden alırsanız alın paketlenmiş çiğ köftelerin içinde et yok.Geçenlerde bir twit gördüm, Bim'den çiğ köfte yiyen adam aşının içinde ne var bilmiyoruz diyor diye.. (Ben de BİM'den alış veriş yapıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın)
Hangimiz marketten aldığımız ürünlerin içeriklerine bakıyoruz, sağlığımıza dikkat ediyoruz? Toplum olarak hayvan gibi sigara tüketiyoruz, sağlıklı beslenmiyor, spor yapmıyoruz. Toplumun geneli adına konuşuyorum, bireysel olarak bu hususlara dikkat edenler illaki vardır.
Doktora gidiyorsunuz size birkaç ilaç yazıyor eve gelip hop yutuyoruz. Hangimiz açıp okuyoruz prospektüsünü, ilacın yan etkileri nelerdir diye?
Fakat iş aşı konusuna gelince, benim hekimlerim ve dünya aşı olun diye feryat ediyorken biz birkaç sivri adamın dediklerinin peşinden koşuyoruz. Almanya, Amerika, İsrail, Fransa, İngiltere ve diğer tüm Avrupa ülkeleri bu aşıları kullandı, hala da kullanıyor. bu ülkelerin insanına değer vermediğini söyleyebilir misiniz? üçgenin içindeki göz dünya popülasyonunu azaltmak için falan mı, yoksa ilaç şirketleri bizi hasta edip ilaçlarına muhtaç etmek için mi gibi komplo teorilerinin peşinden koşuyoruz.
Arkadaşlar aşıyı buldunuz da Sinovac'ını arıyorsunuz ? gidin aşınızı yaptırın, yarın öbür gün bu hastalığa yakalanıp birisinin ölümüne sebep olursanız vebali büyük olur.
Konuya toplumsal bakmak gerekiyor. Toplumsal hatta global bir savaş verilirken ve bütün dünya ülkeleri bu aşıları kullanırken bizim insanımızın ben aşı olmayacağım fikrine de katılmıyorum da ve saygı duymuyorum da.
kayıtlara geçen 4 milyon insan ölmüş, belki kayıt dışı çok daha fazla. hala aşı olmayacağım, olsam mı olmasam mı, sinovac mı biontech mi..
gidin aşınızı yaptırın adamı hasta etmeyin