Olumlu yönde mi geldi peki? Ve hangi şehirden?Komşu şehre izin istedim e-devlet üzerinden 2-3 saate cevap geldi. Ama siz her ihtimale karşı bir gün önceden başvuru yapın işi sağlama alın.
Seyahat İzin Belgesi nasıl alınır?İkametgahına gitmek isteyene çıkar mı sizce?
Onları biliyorum eyvallah fakat kalacak yeri olmayan memleketine gitmek için....Seyahat İzin Belgesi nasıl alınır?
E-Devletten alabilirler.Ayrıca belge yok sms belge yerine geçer.
- Tedavi ihtiyacı nedeniyle doktor kararıyla sevk edilenler,
- Birinci dereceden yakını vefat edenler ya da ağır hastalığı olanlar,
- Son 15 gün içerisinde geldiği yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşlar.
- Askerlik terhisi olanlar ya da yurt dışı dönüşü karantina süresini dolduranlar.
Onları biliyorum eyvallah fakat kalacak yeri olmayan memleketine gitmek için....
Ama çok uzun sürmüyor.
Çok saçma 65 üstü bulsan yanında refakatçi gidebiliyorsun ama sokaktayım yatacak yerim yok diyene Red.... Şaka gibi ya...Çıkmaz red alırsınız. Son 15 gün içerisinde oraya gelmeniz gerekiyor. 3 kere aldım 2 tanesi 15 dk içinde onaylandı. Biri 1 saat oldu hala bekliyorum.Ama çok uzun sürmüyor.
sanko86 paylaşmış gerekçeleri onun dışında çay üreticilerine yönelik ve 65 yaş üstü var eğer bu gerekçelerden biri değilse ya da bu gerekçeler olur da belgeleyemezseniz direk red veriyorlar.
Çok saçma 65 üstü bulsan yanında refakatçi gidebiliyorsun ama sokaktayım yatacak yerim yok diyene Red.... Şaka gibi ya...
Ama maalesef kural böyle üç kağıt yapmadan da çözümü yok.