F
fatihhilal
Yeni Üye
- 23 Tem 2019
- 29
- 34
Bu uyarı çıkıyor ara sıra, neden olur bu?
Yaptım sorun devam ediyor hocam. Modem televizyona uzak biraz, pek çekmiyor. Ondan olabilir mi?tarih saat ayarlarında sorun olabilir. modem tarih saat bilgisi alamıyordur. tarih saati manuel yapıp denermisin.
Hocam o ayarı bulamadım. İnternet bağlantısını kestim. ?Bütün kanallarda bunu yapıyormu?
Tvde HBB TV açıkmı acaba,açıksa kapat bakalım menü içinden, eğer halen sorun devam ediyorsa farklı bir sorun olabilir, sanki ssl serttifika hatası gibi geldi bana
Menü --->Ayarlar ---> Diğer ayarlar içindedir Hbbtv
Yani düzeldimi anlıyayım sevgili fatihhilalHocam o ayarı bulamadım. İnternet bağlantısını kestim. ?
Sinir olup interneti kapattım hocam. ? Düzelmedi çünkü. O denilen ayarı da bulamadım maalesef.Yani düzeldimi anlıyayım sevgili fatihhilal
O zaman farklı sorayım,bunu ne zaman yapıyor,kanal izlerken mi yoksa smart tuşuna basıp smarta girdiğindemi ?Sinir olup interneti kapattım hocam. ? Düzelmedi çünkü. O denilen ayarı da bulamadım maalesef.
TV izlerken çıkıyor 10 15 dk da bir. Fotoğrafta olduğu gibi.O zaman farklı sorayım,bunu ne zaman yapıyor,kanal izlerken mi yoksa smart tuşuna basıp smarta girdiğindemi ?
Aslında menü içinde sizin tvlerde hbbtv ayarı nasıl yok anlamadım inan,bizde yukarıda yazdığım yolda bulunuyor ,yani menü+ayarlar+diğer ayarlar içindeTV izlerken çıkıyor 10 15 dk da bir. Fotoğrafta olduğu gibi.
Bilmem ki hocam. Adem Helvacı hocam müsait olursa belki yardımcı olur bir ara.Aslında menü içinde sizin tvlerde hbbtv ayarı nasıl yok anlamadım inan,bizde yukarıda yazdığım yolda bulunuyor ,yani menü+ayarlar+diğer ayarlar içinde
Hocam aynı sorun bende de var siz cozebildiniz miYaptım sorun devam ediyor hocam. Modem televizyona uzak biraz, pek çekmiyor. Ondan olabilir mi?
Yaptım sorun devam ediyor hocam. Modem televizyona uzak biraz, pek çekmiyor. Ondan olabilir mi?
hbb tv aktif ise pasif alıp denermisinAynı sorunu Vestel tv’de ben de yaşıyorum, Allah aşkına bu sorunu çözebilen var mı? Adem Helvacı