Adem Bey merhaba, küçük kızımın kumandayı televizyona atması ve led ekranda kırık oluşması nedeniyle televizyonumuzda kullanım dışı kaldı. Şimdi ne yapacağız tamir mi, yenisini mi alalım diye araştırırken tesadüfen sizinle tanışmış olduk. Form sayfanızdan ve youtube paylaşımlarınızdan, çok da bilgi sahibi olmadığım televizyon teknolojisindeki gelişmelerden bilgi sahibi oldum ve samimi açıklamalarınızdan çok memnun kaldım. (Kızımın başımıza açtığı işin güzel tarafı da sizi tanımak oldu sanırım.)
Adem Bey, bu vesile ile size danışmak isterim. LG 47LM660S-ZA (2012 üretim) ekranında misket büyüklüğünde kırık oluştu (dış ekranda bir şey yok, elle dokununca yüzey temiz fakat iç kısımda misket büyüklüğündeki siyah nokta bütün ekrana yayıldı) ve ekranda ses var görüntü yok. Şimdi ne yapalım onarımı mümkün ve mantıklı mı? Tahminen onarım maliyeti ne kadar tutar. Yeni bir TV almak istersek; 47-50 inç aralığında,smart,4K özelliklerde 2000-3000 TL aralığında bir marka model öneriniz olabilir mi?
Adem Bey, bu vesile ile size danışmak isterim. LG 47LM660S-ZA (2012 üretim) ekranında misket büyüklüğünde kırık oluştu (dış ekranda bir şey yok, elle dokununca yüzey temiz fakat iç kısımda misket büyüklüğündeki siyah nokta bütün ekrana yayıldı) ve ekranda ses var görüntü yok. Şimdi ne yapalım onarımı mümkün ve mantıklı mı? Tahminen onarım maliyeti ne kadar tutar. Yeni bir TV almak istersek; 47-50 inç aralığında,smart,4K özelliklerde 2000-3000 TL aralığında bir marka model öneriniz olabilir mi?