Seg tv görüntü gelmiyor.

trezeguet12

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
trezeguet12
20191128_185416.jpg
20191128_185408.jpg

kolay gelsin.24 inç seg televizyonuma ekran gelmiyor.Açıyorum seg yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyor.yazılımsal bir sorun udur acaba.varsa yazılım atayım.televizyonun etiketini çektim ekte.

linkte titanyum olanı yükleyebilirsiniz

teşekkürler.

Bendede aynı sorun var dediğiniz yazılımı indirdim talimatlara uygun şekilde taktım. 10 dk dan fazladır bekliyorum flash bellek ışığı yüklüyor görünüyor standby ışığı yanıp sönüyor henüz tamamlamadı. Ne yapmam gerekir. Titanyum yazılımı indirdim. Aynı tv

Bendede aynı sorun var dediğiniz yazılımı indirdim talimatlara uygun şekilde taktım. 10 dk dan fazladır bekliyorum flash bellek ışığı yüklüyor görünüyor standby ışığı yanıp sönüyor henüz tamamlamadı. Ne yapmam gerekir. Titanyum yazılımı indirdim. Aynı tv
farklı flaşbellekler ile 4-5 defa deneyiniz.

çift usb varsa tek tek deneyin. arada uzatıcı aparat varsa çıkarıp, direk usb girişine takın.

yazayım dursun.

Slm. bendede aynı sorun var. Logo gözüküyor bir kaç saniye sonra kararıyor , kırmızı ışık yanıp sönüyor. Garantide yeni bitti . 32 inç. Ne yapabilirim. Nasıl bir yazılım atılır .yardımcı olursanız sevinirim.. slmlr..

Slm. bendede aynı sorun var. Logo gözüküyor bir kaç saniye sonra kararıyor , kırmızı ışık yanıp sönüyor. Garantide yeni bitti . 32 inç. Ne yapabilirim. Nasıl bir yazılım atılır .yardımcı olursanız sevinirim.. slmlr..
Linkte yazılım verildi.

linkte titanyum olanı yükleyebilirsiniz
Teşekkürler sorun çözüldü.

Seg tv mb97 en son 2016 güncelleme olmus yeni güncelleme olurmu birde vewd uygulamasi çalışmıyor

Seg tv mb97 en son 2016 güncelleme olmus yeni güncelleme olurmu birde vewd uygulamasi çalışmıyor

Geri
Üst Alt