trezeguet12
Yeni Üye
kolay gelsin.24 inç seg televizyonuma ekran gelmiyor.Açıyorum seg yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyor.yazılımsal bir sorun udur acaba.varsa yazılım atayım.televizyonun etiketini çektim ekte.
farklı flaşbellekler ile 4-5 defa deneyiniz.Bendede aynı sorun var dediğiniz yazılımı indirdim talimatlara uygun şekilde taktım. 10 dk dan fazladır bekliyorum flash bellek ışığı yüklüyor görünüyor standby ışığı yanıp sönüyor henüz tamamlamadı. Ne yapmam gerekir. Titanyum yazılımı indirdim. Aynı tv
Linkte yazılım verildi.Slm. bendede aynı sorun var. Logo gözüküyor bir kaç saniye sonra kararıyor , kırmızı ışık yanıp sönüyor. Garantide yeni bitti . 32 inç. Ne yapabilirim. Nasıl bir yazılım atılır .yardımcı olursanız sevinirim.. slmlr..
Teşekkürler sorun çözüldü.linkte titanyum olanı yükleyebilirsiniz
MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok. Yazılımlar ok tuşu...tavsiyeforumu.com
Seg tv mb97 en son 2016 güncelleme olmus yeni güncelleme olurmu birde vewd uygulamasi çalışmıyor