bazen geç açabiliyor kumanda tuşu ile eğer bekleyip girişinizi yapıp beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz bir daha ki sefere daha hızlı açıyor.
Modifiye etmeyi dnerken ne gibi sorunla karşılaştın. Ve hangi program ile modlamayı denedin
bazen geç açabiliyor kumanda tuşu ile eğer bekleyip girişinizi yapıp beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz bir daha ki sefere daha hızlı açıyor.
Hocam bi gelişme varmı?Arçelik bizim ki. Ümidim yok yoksa bi kumanda alınır ne olacak
seg tv 43" mb97G gokoo televizyonunuzun modelini öğrenebilir miyim?
Şansĺısınız hocam hayırlı olsun umarım şans bizede güler ?vestel 48FB7500'de bu yöntem sorunsuz çalıştı teşekkür ederiz
MB97 için modlama yapmalısın ,genelde modlamadan ve yazılım yüklemeden sonra çalışıyorHocam iyi günler bendede seg tv var 49sc7600 17mb97 anakartlı Kumandanın sıfırı zaten 20 tl bende sipariş edicem ona göre sizce çalısırmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şansĺısınız hocam hayırlı olsun umarım şans bizede güler ?
Peki hocam sizde varmı bu yazılım cidden aryık tv yi satıcam büyük ekranında bile gözüm yok artık en son yazilimi neyse onu yükleyeyimMB97 için modlama yapmalısın ,genelde modlamadan ve yazılım yüklemeden sonra çalışıyor