Hiç yıkamamış ve sığar mı bilmiyorum dedi...
Bu tambur hacmi tam muamma bende ki hoover 10 kg sözde tamburu düdük gibi elyaf yorgan zorla sigiyor ve.motor tamburu zor ceviriyor hic memnun degilim makineyi değiştirmeyi düşünüyorum.
Hiç yıkamamış ve sığar mı bilmiyorum dedi...
zaten bütçenize uygun, çok fazla beklentiniz olmasın, kapağı biraz küçük bu mu 9kg dedirtiyor,Merhaba konudan bir şey anlamadım
A101 de verilen bu makina iyimi alayımmı
Evdeki homurtulu dönüyor değişmem lazım
İyi diyorsanız dün a101 e gittim bitti diyor
Daha öncede 899 dan beri görüyordum lazım değildi ancak hiç markette görmedim nasıl bitiyor gelmeden
İhtiyacım var 9 kilo ve üstü olmalı bu iyi ise alalayım değilse bütçe max 1450 tl
Küçük derken nasıl yani kim sığmıyor?zaten bütçenize uygun, çok fazla beklentiniz olmasın, kapağı biraz küçük bu mu 9kg dedirtiyor,
Ben girmeyi denedim desem tabiki şaka olduğunu anlarsınız ?Küçük derken nasıl yani kim sığmıyor?
Bu tarz ürünler mağazalara bire bir getirilmiyor. Mağazaya sipariş geçip parayı ödüyorsunuz, fabrikadan yetkili servis aracılığı ile evinize kurulum yapılıyor...Merhaba konudan bir şey anlamadım
A101 de verilen bu makina iyimi alayımmı
Evdeki homurtulu dönüyor değişmem lazım
İyi diyorsanız dün a101 e gittim bitti diyor
Daha öncede 899 dan beri görüyordum lazım değildi ancak hiç markette görmedim nasıl bitiyor gelmeden
İhtiyacım var 9 kilo ve üstü olmalı bu iyi ise alayım
değilse bütçe max 1450 tl
Ciddi sorduk be abiBen girmeyi denedim desem tabiki şaka olduğunu anlarsınız ?
İşin gerçeği şu bayiye gidip 9kg makineye bakarsanız kapı hacmi büyük baya şey alır algısı oluşur ama bu üründe kapı hacmi küçük ya bu 7kg mi diye kafada sorular oluşur. Ama cihaz 9 kg dir bunu hatırlatmak istedim
Aldın galiba memnünsünBu tarz ürünler mağazalara bire bir getirilmiyor. Mağazaya sipariş geçip parayı ödüyorsunuz, fabrikadan yetkili servis aracılığı ile evinize kurulum yapılıyor...
Makineyi tavsiye ederim.
Öyleyse neden a101'deki eleman bitti dedi.Bu tarz ürünler mağazalara bire bir getirilmiyor. Mağazaya sipariş geçip parayı ödüyorsunuz
Bu makineden çok kurduk genelde köydeki eve aldım yada anneme alacağım veya 2 kişiyiz evde mantığı ile alanlar daha çoktur.Ciddi sorduk be abi
Şimdi sen. kapağı biraz küçük bu mu 9kg dedirtiyor,?
Deyince acaba diyom boşunamı param gider.?
Alan varmı memnünmü.??
Şimdi sende varmı bu makina memnümüsün?
Buna biraz katılmam ilk olarak 899 tl di fiyatı şimdi 1.399 tl.ilave değişiklik ,foksiyon ,sessizlik olması lazım 500 tl fark var şimdi.eee tabi fonksiyon lu makine 2000 TL den başlıyor. Bu ürün uygundur. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.
ŞART MI?200 TL para verip ilave garanti alıp 6 yıl garantili yapabilirsiniz
500 lira farkın sebebini anlayamadım??Boşuna 500 tl fark olmadı
Çalışıp, mağazaya para kazandırmak, insanların hayır duasını almak istemiyordur.Ciddi sorduk be abi
Şimdi sen. kapağı biraz küçük bu mu 9kg dedirtiyor,?
Deyince acaba diyom boşunamı param gider.?
Alan varmı memnünmü.??
Şimdi sende varmı bu makina memnümüsün?
Aldın galiba memnünsün
Fikret abi
kapağı biraz küçük bu mu 9kg dedirtiyor,
Demesi şübhe ettirdi,küçükmü kapağı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyleyse neden a101'deki eleman bitti dedi.
Mağazaya getirilmiyorsa,telefon gibi 1-2 tane değil oluyor.
İsterse 100-200 kişi sipariş verebilir gibi?
Niye bitti diyo eleman?
İlk çıktığında 899 tl yazıyor postta bile.500 lira farkın sebebini anlayamadım??
Çalışıp, mağazaya para kazandırmak, insanların hayır duasını almak istemiyordur.
Belki tecrübesizdir elemanı daha önce mağazada görmedim yeni olmalıÇalışıp, mağazaya para kazandırmak, insanların hayır duasını almak istemiyordur.
geçen seneki fiyatı odurİlk çıktığında 899 tl yazıyor postta bile.
Şimdi 1.399 tl değilmi. Perşembe günkü afiş işte 2 gün oluyor
Belki tecrübesizdir elemanı daha önce mağazada görmedim yeni olmalı
ANLAMAM ABİ??geçen seneki fiyatı odur
geçen sene araba alacaktım opel astra 44bin tl idi, şimdi 60bin tl hemde araba daha fazla kullanılmış yıpranmış olmasına rağmen fiyat arttı sadece araba değil altından tut patatese kadar. sence makinenin o fiyatta kalmış olma olasılığı nedir ?
maaş artsa zaten ses etmem ama dengeli artsaANLAMAM ABİ??
MAAŞIMDA O KADAR ARTSIN SES? ETMEZDİM ABİ?