TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
büyük bir ihtimalle anakart arızalıEkran da seg logosu falan geliyor yani LED veya powersupply arızalı değil anladığım kadarıyla anakart arızalı olabilirmi
büyük bir ihtimalle anakart arızalıEkran da seg logosu falan geliyor yani LED veya powersupply arızalı değil anladığım kadarıyla anakart arızalı olabilirmi
slm
By_Trol
bende de aynı sorun var. sadece kaç kez yanıp söndüğünü saymadım kırmızı ışık yanıp sönüyor. seg logosu gelip tekrar kapanıyor benzer modeler var baktım ama yazılım konusunda emin olamadığım için ulaşmak ihtiyacı hissettim şimdiden teşekkür ederim...
Yazılım link
aynı sorunla bende karşılaştım seg yazısı geliyor gidiyor ışık yanıp sönüyor
Yardımcı olur musunuz
Tv deki sorun nedir?selamın aleykum abiler banada bi yardımcı olursanız çok sevinirim
üstadım tv hiç açılmıyor açma tuşuna bastığımda ışık sönüyor açılmıyor ışık tekrar yanıyorTv deki sorun nedir?
Yazılım linkTelevizyonum aşağıda. Bilmediğim bir upgrade dosyasını yükledim. Kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. Elinizde kurtarma yazılımı varsa paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.
İlginiz için çok teşekkür ederim. SaygılarımlaYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde
Merhaba,benimde sorunum aynı..Kırmızı ışık yanıp sönüyor,kısa aralıklarla SEG logosu görünüyor ama TV açılmıyor..!!! (Model No:32SCH5620 32" UYDU ALICILI LED TV ) lütfen yardımcı olurmusunuz
Yazılım link
merhaba, SEG yazısı gelip gidiyor, devamlı açılıp kapanıyor, kurtarma yazılımı lütfen, yardım için teşekkürler, SEG 24SEH5520 / PNL:23398779 / SN:7851445 701275 / 10111211 [1707] 701275 / 17MB140 /