newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
C
canciger, ilk mesaja ekliyorum
Bu arada bu cihazı daha önce alıp kullananlar tavsiyelerine devam ediyorlar değil mi?Saat beş civarı evdeki makina (bosch-16 yıl olmuş alalı,haftada en az üç kez çalışır üstelik ) arıza yaptı,servis yarına randevu verdi.Forumda bunu gördüm.Bu da mı tesadüf?
Saat beş civarı evdeki makina (bosch-16 yıl olmuş alalı,haftada en az üç kez çalışır üstelik ) arıza yaptı,servis yarına randevu verdi.Forumda bunu gördüm.Bu da mı tesadüf?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada bu cihazı daha önce alıp kullananlar tavsiyelerine devam ediyorlar değil mi?
Abi sitesinde 100 lira daha ucuz sankim :/17 ocak itibariye 1299TL tekrardan satışa sunulacaktır.
Kısa program yokmuş.Doğrudan elendi(bizim hanım öyle söyledi önemli bir detay galiba)18 ocak cuma günü bime arçelik üretimi keysmart 8kg çamaşır makinesi geliyor 1099 liraya, o daha mantıklı gibi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konu içerisinde tecrübe ve tavsiyelerim mevcut, pişman olmazsınız fayda fiyat ürünü... En beğendiğim özelliği 15 dakikalık programı olması...Kurulum için 15-20 günü göze alın ama.şikayet var sitesi "makine teslim edilmedi " şikayeti dolu.Teslimat zamanları hakkında bilgisi olan var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kısa program yokmuş.Doğrudan elendi(bizim hanım öyle söyledi önemli bir detay galiba)
Çok teşekkür ettim,verdim siparişi.Hatta şansıma gittiğim A101'in yan tarafında Vestel Yetkili servisi vardı orası ile de konuştum.Hepsi malımın arkasındayım dedi.A101 deki arkadaş eğer 20 günü geçerse doğrudan iade edebilirsiniz dedi.Soru işaretim kalmadı.Prosedür şöyle işliyormuş:A101 sipariş topluyor her bölgenin bir kapasitesi varmış kapasite dolunca satış yapamıyorlar,o zamana kadar topladıkları siparişleri Vestel'e iletiyor.O andan itibaren muhattap Vestel.Hem A101 hem de yetkili servis aynı şeyi söyleyince aslında sorun kalmadı.Konu içerisinde tecrübe ve tavsiyelerim mevcut, pişman olmazsınız fayda fiyat ürünü... En beğendiğim özelliği 15 dakikalık programı olması...Kurulum için 15-20 günü göze alın ama.
A101, siparişi Vestel'e iletiyor bu noktada SMS ile bilgi veriliyor, en geç haftaya çarşamba perşembe SMS gelmezse sipariş verdiğiniz mağaza ile görüşün...Çok teşekkür ettim,verdim siparişi.Hatta şansıma gittiğim A101'in yan tarafında Vestel Yetkili servisi vardı orası ile de konuştum.Hepsi malımın arkasındayım dedi.A101 deki arkadaş eğer 20 günü geçerse doğrudan iade edebilirsiniz dedi.Soru işaretim kalmadı.Prosedür şöyle işliyormuş:A101 sipariş topluyor her bölgenin bir kapasitesi varmış kapasite dolunca satış yapamıyorlar,o zamana kadar topladıkları siparişleri Vestel'e iletiyor.O andan itibaren muhattap Vestel.Hem A101 hem de yetkili servis aynı şeyi söyleyince aslında sorun kalmadı.
Tekrar Merhaba ,makine geldi kuruldu ve çalışmaya başladı.Güzel gitti her şey, tam söyledikleri gibi.Cihaz da beklediğimden daha iyi sanki ,sadece sesi önceki makineden az daha yüksek geldi bana.Fakat evdekiler ses konusunda aynı fikirde değilA101, siparişi Vestel'e iletiyor bu noktada SMS ile bilgi veriliyor, en geç haftaya çarşamba perşembe SMS gelmezse sipariş verdiğiniz mağaza ile görüşün...
Vestel'e ulaşan sipariş bölge-il planlaması ve yetkili servis ataması yaparak ürünü fabrikadan yönlendiriyor, servis sizi arayarak randevu alıyor ve gelip kurulum yapıyor...
Tavsiyem, ek ücret ile garanti süresini 4 yıl daha uzatmanız yönünde olur, ben 140 liraya uzattım. Şimdi kaç para oldu bilmiyorum.
Hayırlı olsun şimdiden.
Tekrar tekrar hayırlı olsun, uzun yıllar sorunsuz kullanmak nasip olur inşallah... Ses konusunda bence de evdekiler haklıTekrar Merhaba ,makine geldi kuruldu ve çalışmaya başladı.Güzel gitti her şey, tam söyledikleri gibi.Cihaz da beklediğimden daha iyi sanki ,sadece sesi önceki makineden az daha yüksek geldi bana.Fakat evdekiler ses konusunda aynı fikirde değil
Garantisi 190 T.L.ye uzuyor 4 yıl için.