Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Bunu YouTube'dan bana siz mi sormustunuz yine aynı karsilastirma ?
AnlaşılmadıBunu YouTube'dan bana siz mi sormustunuz yine aynı karsilastirma ?
Hemen kumandayı isteyeceksin ,vermezlerse(genelde vermek istemiyorlar) ,ısrar etAynen hocam olabilir YouTube da da video altına yazmıştım doğrudur inceleme fırsatım oldu CarrefourSA da 58 Seg biraz karanlık gibi geldi en üst rafta duruyordu acaba ondan mı yoksa ışığımı kısıktı anlayamadım
Sen anlamazin aramızdaAnlaşılmadı,en azından ben anlayamadım
![]()
Ya dediğim gibi biri android diğeri mb230 ana kart , mb230 ana kartta şikayet oranı yüksek , vestel android konusunda da daha yeni. 58" kullanılan panellerde belli ortalama bir TV diyebiliriz ben olsam yinede android i tercih ederdim çünkü ekran yenileme hızı da düşük sbu710 daAynen hocam olabilir YouTube da da video altına yazmıştım doğrudur inceleme fırsatım oldu CarrefourSA da 58 Seg biraz karanlık gibi geldi en üst rafta duruyordu acaba ondan mı yoksa ışığımı kısıktı anlayamadım
Yarın nasipse çözcem işi hayırlısıyla ??Ya dediğim gibi biri android diğeri mb230 ana kart , mb230 ana kartta şikayet oranı yüksek , vestel android konusunda da daha yeni. 58" kullanılan panellerde belli ortalama bir TV diyebiliriz ben olsam yinede android i tercih ederdim çünkü ekran yenileme hızı da düşük sbu710 da
Karar verdim alcam ya fiyat artmış 200 lira ? TCL 55” android e doğru kayıyorum galiba hocam onu tavsiye eder misinYa dediğim gibi biri android diğeri mb230 ana kart , mb230 ana kartta şikayet oranı yüksek , vestel android konusunda da daha yeni. 58" kullanılan panellerde belli ortalama bir TV diyebiliriz ben olsam yinede android i tercih ederdim çünkü ekran yenileme hızı da düşük sbu710 da
Markayı yerli pazarda vurmuş izledim ama bir bildiği vardır kesinlikleAdem hocamın TLC videosu mevcut
DoğrudurMarkayı yerli pazarda vurmuş izledim ama bir bildiği vardır kesinlikle