17MB82 KURTARMA deneyinSeg tv 32 inc açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sonra kapanıyor ekran hep karanlık
Hiç çalışmıyor derken standby ledi de mi yanmıyor.Tv hiç açılmıyor , hangi yazılımı önerirsiniz.
Kırmızı ışık yanıp sönüyor, logo bir süre geldikten sonra sönüyor.Hiç çalışmıyor derken standby ledi de mi yanmıyor.
Linkteki yazılımı yükleyiniz.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Slm. Seg tv. 32 inc açılımıyor. Logo gelip tekrar sönüyor. SN: 7938185 700171
17 MB140 Kartın numarası17MB82 KURTARMA deneyin
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Sabah yazılım linki verdim yüklemediniz mi?17 MB140 Kartın numarası
Titanyum programı zipten çıkınca dosya içinde usb atarken dosyadan da cikaram lazmii acabaKolay gelsin seg tv Logo geliyor ama kırmızı ışık yanipr sonuyor tv acik gibi ama çalışmıyor önerdiğiniz programı kullansam ise yarar mı
Titanum dosyasını usb içinde aynı söylenen gibi yapıyorum ama beceremedim bir türlü Logo gelincen1-2 daha yaniyor kırmızı ışık sonra kalıyor öyle ekran ışıklı kapalı gibi değil ilk açılış yanıp sönmede mi ok çekeceğim elimiKolay gelsin seg tv Logo geliyor ama kırmızı ışık yanipr sonuyor tv acik gibi ama çalışmıyor önerdiğiniz programı kullansam ise yarar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Titanyum programı zipten çıkınca dosya içinde usb atarken dosyadan da cikaram lazmii acaba
Yazılım linkKolay gelsin seg tv Logo geliyor ama kırmızı ışık yanipr sonuyor tv acik gibi ama çalışmıyor önerdiğiniz programı kullansam ise yarar mı
Titanyum programı zipten çıkınca dosya içinde usb atarken dosyadan da cikaram lazmii acaba
Titanum dosyasını usb içinde aynı söylenen gibi yapıyorum ama beceremedim bir türlü Logo gelincen1-2 daha yaniyor kırmızı ışık sonra kalıyor öyle ekran ışıklı kapalı gibi değil ilk açılış yanıp sönmede mi ok çekeceğim elimi
Herseyi yapıyorum ama Logo geliyor kırmızı ışık 1-2 daha yaniyor sonra o hızlı yanıp sonmeye geçmiyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Size linkini verdiğim yazılımı yükleyin barkod resmini eklediğiniz tv nin titanium yazılımı yok.Herseyi yapıyorum ama Logo geliyor kırmızı ışık 1-2 daha yaniyor sonra o hızlı yanıp sonmeye geçmiyor
Titanum dosyasını usb içinde aynı söylenen gibi yapıyorum ama beceremedim bir türlü Logo gelincen1-2 daha yaniyor kırmızı ışık sonra kalıyor öyle ekran ışıklı kapalı gibi değil ilk açılış yanıp sönmede mi ok çekeceğim elimiKolay gelsin seg tv Logo geliyor ama kırmızı ışık yanipr sonuyor tv acik gibi ama çalışmıyor önerdiğiniz programı kullansam ise yarar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Verdiginiz dosyayi yukledim usb taktım fişi taktım elim ok tuşunda hızlı yanıp sönmeye başladı ışık ama bir süre sonra 1-2 dk ışık sonuyor ama açılma olmuyor suan logoda gelmiyor .. kusura bakmayın yardımlarınız için teşekkür ederim birseyi yanlış yapıyorum Video yu da izledim bende ekran gelmiyor bir türlü yardım ederseniz çok sevinirimSize linkini verdiğim yazılımı yükleyin barkod resmini eklediğiniz tv nin titanium yazılımı yok.