T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Beelink Box işini bıraktı ama bu tür mini-PC de çok iyiler hatta ciddi iyiler![]()

Beelink Box işini bıraktı ama bu tür mini-PC de çok iyiler hatta ciddi iyiler![]()
O paradaki mini PC ler bence risk. Ya hiç almayıp android boxtan devam etmek lazım ya da iyisini almak. İyisinin şöyle avantajı var; box olarak kullanamazsan pc ye çevirirsin.Ben garibanım gözüm hep 120-150$ olanlarda Neka Ekmek oka köfte![]()
Mini PC olduğu için fazla yatırım yapmaya gelmez günlük ıvır zıvır işler için uygun olanı almalı diye düşünüyorum.O paradaki mini PC ler bence risk. Ya hiç almayıp android boxtan devam etmek lazım ya da iyisini almak. İyisinin şöyle avantajı var; box olarak kullanamazsan pc ye çevirirsin.
Evet cihazı biz alıp kurduk, imkanım olsaydı diger homatics i bile alırmışım. Arkadaş ile tanıştığıma memnun oldum. Diğer alıcı adaylarına belirteyim 10 numara arkadaşa kefilim.Sıfır olan Homatics satılmıştır. 2. El olan ve benim kullandığım ürün olan mevcut. Ürünler 4/32 dir.
Mi stick evin içerisinde kayboldu.ancak iki arkadaş talip. Bulduğumda öncelik sırasına göre soracağım.
Güle güle kulanın. Satana bereketli, alana hayırlı olsun.Evet cihazı biz alıp kurduk, imkanım olsaydı diger homatics i bile alırmışım. Arkadaş ile tanıştığıma memnun oldum. Diğer alıcı adaylarına belirteyim 10 numara arkadaşa kefilim.
Her sey için teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle.
Hayırlı olsun,güle güle kullanın ,mi'yi bana hediye et dedim "abi inan evin içinde kayboldu nereye koyduğumu hatırlamıyorum" dediEvet cihazı biz alıp kurduk, imkanım olsaydı diger homatics i bile alırmışım. Arkadaş ile tanıştığıma memnun oldum. Diğer alıcı adaylarına belirteyim 10 numara arkadaşa kefilim.
Her sey için teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle.
İki kişi almak istedi. Kumandayı buldum ama stick i bulamıyorum.Hayırlı olsun,güle güle kullanın ,mi'yi bana hediye et dedim "abi inan evin içinde kayboldu nereye koyduğumu hatırlamıyorum" dedi<--- Virgülden sonrası tamamen şakadır
![]()
(Tamam tamam inandımİki kişi almak istedi. Kumandayı buldum ama stick i bulamıyorum.![]()
Merhaba. Üyemiz forumdan ayrıldığı için konuya yanıt verememektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.Merhaba 2. el olan duruyormu?