Satılık Sıfır ve 2. El Homatics Box R 4K Plus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Merhaba,
Evde 3 adet tv bulunmasına rağmen 6 adet tv box olması nedeniyle bazılarını satma kararı aldım. 😀

Apple TV 4K (3. Nesil), Nvidia Shield TV Pro (2019), Tivo Stream 4K, 2 adet Homatics Box R 4K Plus ve mi stick full HD var.

O nedenle Homatics leri ve mi stickleri satma kararı aldım. Premium kumandanın yanındaki ikinci eldir.

Sıfır olana 2.500 TL, ikinci el olana 2.300 TL, Mi Sticke 400 TL, Premium Kumandaya 350 TL istiyorum.

Kargo ücreti tarafımca karşılanacaktır.

IMG_5974.jpg
IMG_5975.jpg

acypower Çevrimdışı

acypower

Yeni Üye
25 Nis 2023
1
39
Merhaba. Homatics 4/32 mi? yer neresi? iletişim yazabilirmisiniz?

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Sıfır olan Homatics satılmıştır. 2. El olan ve benim kullandığım ürün olan mevcut. Ürünler 4/32 dir.

Mi stick evin içerisinde kayboldu. 😀 ancak iki arkadaş talip. Bulduğumda öncelik sırasına göre soracağım.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sıfır olan Homatics satılmıştır. 2. El olan ve benim kullandığım ürün olan mevcut. Ürünler 4/32 dir.

Mi stick evin içerisinde kayboldu. 😀 ancak iki arkadaş talip. Bulduğumda öncelik sırasına göre soracağım.
O sende kalsın satma güzel cihaz Homatics için diyorum dursun.

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
2024 e çok anca çıkar ama belli olmaz.
Nvidia 2019 Pro varmış en kralı var sende şimdilik :kiskis
Bende nvidia var satmaya kıyamıyorum hep vaz geçtim .
Nvidia Shield Tv Pro Android Tv nin kralı. Ancak Hem pahalı hem de devamı gelmeyecek. Şu an için önümüzdeki 3 yıl boyunca üst sınıf box işlemcisi üretileceğine dair S928X hariç bir ipucu yok. Rockchip streamingde kötü. Gelince bir de S928X i denerim ama böyle giderse Apple TV piyasayı domine eder.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Nvidia Shield Tv Pro Android Tv nin kralı. Ancak Hem pahalı hem de devamı gelmeyecek. Şu an için önümüzdeki 3 yıl boyunca üst sınıf box işlemcisi üretileceğine dair S928X hariç bir ipucu yok. Rockchip streamingde kötü. Gelince bir de S928X i denerim ama böyle giderse Apple TV piyasayı domine eder.
Nvidia Yeni seri gelecekmiş fakat Başka bir ürün için askıya alındığna yönelik duyumlar var Ne kadarı doğru bilinmez .
Android veya Apple Biri armut diğeri elma..
TV-Box'lardan fazla bir beklentiniz olmasın şimdilik ,
zamanla taşlar yerine oturacaktır .

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Nvidia Yeni seri gelecekmiş fakat Başka bir ürün için askıya alındığna yönelik duyumlar var Ne kadarı doğru bilinmez .
Android veya Apple Biri armut diğeri elma..
TV-Box'lardan fazla bir beklentiniz olmasın şimdilik ,
zamanla taşlar yerine oturacaktır .
Nvidianın gelmesi mümkün değil zira tegra x1 işlemci Nintendo switch için tasarlanan bir işlemci. Nvidianın box için ürettiği bir işlemci değil. Hazır üretmişken kullandığı bir işlemci. Ama Nintendo switch işi rafa kalktı. Yani nvidia yeni bir tegra türevi işlemci tasarlamıyor şu an. O nedenle yeni bir nvidia Shield görmemiz çok mümkün görünmüyor. Elimizdekiler ile idare etmek zorundayız.

Apple TV nin görüntü düzeltme kabiliyetini (streaming ve iptv) görseniz, dayanamaz borca girer bir de ondan alırsınız.

Aslında ben beelink in mini PC’lerinden çok umutluyum ama Windows işletim sistemi görüntü üzerine oluşturulmuş bir sistem olmadığı için box olarak kullanılması için çok yol alması lazım.

@TC Yıldırım,
Şu arkadaştan efsane Tv box olur. Hem cpu hem de gpu muazzam. Ama gel gelelim Windows 11 soru işareti. Uygulama desteği insana eziyet çektirebilir. (Kumanda, iptv, streaming vs )

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Nvidianın gelmesi mümkün değil zira tegra x1 işlemci Nintendo switch için tasarlanan bir işlemci. Nvidianın box için ürettiği bir işlemci değil. Hazır üretmişken kullandığı bir işlemci. Ama Nintendo switch işi rafa kalktı. Yani nvidia yeni bir tegra türevi işlemci tasarlamıyor şu an. O nedenle yeni bir nvidia Shield görmemiz çok mümkün görünmüyor. Elimizdekiler ile idare etmek zorundayız.

Apple TV nin görüntü düzeltme kabiliyetini (streaming ve iptv) görseniz, dayanamaz borca girer bir de ondan alırsınız.

Aslında ben beelink in mini PC’lerinden çok umutluyum ama Windows işletim sistemi görüntü üzerine oluşturulmuş bir sistem olmadığı için box olarak kullanılması için çok yol alması lazım.

@TC Yıldırım,
Şu arkadaştan efsane Tv box olur. Hem cpu hem de gpu muazzam. Ama gel gelelim Windows 11 soru işareti. Uygulama desteği insana eziyet çektirebilir. (Kumanda, iptv, streaming vs )

Google da çok bilgi var değilmi :kiskis
projenin Rafa kalktığını biliyorum
Diyorum ya taşlar yerine oturacak zamana ihtiyaç var Google amca ile çok samimi olma :coskun

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,344

@TC Yıldırım,

makina çok güzel yaa dibim düştü :tara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt