merhaba 11/09/2025 tarihinde N11 com sitesinde bir mağazadan 24000 tl ekran kartı satın aldım. Satıcıya satın almadan önce ürün kapalı kutuda garantili faturalı mı diye sordum olumlu cevap verdi. Ekran kartı bana ulaştı ancak ne yazılı olarak ne e posta olarak nede n11 sipariş sayfası üzerinden faturası bana ulaştırılmadı. bende ürünü bana geldiği gün bilgisayarıma takmadan sadece ambalajını açıp içinde ne olduğuna baktıktan sonra (ekran kartının üstendeki jelatini ve garanti etiketlerine dokunmadım), eksiksiz kutu içeriği ile n11 den iade talebi oluşturup kod aldıktan sonra geri kargoya verdim. sorun şu n11 bugün 15.09 tarihinde beni aradı ekran kartının paketini açtığım için iadenin mağaza tarafından kabul edilmediğini ve bana geri gönderileceğini söyledi. bende ürün faturası olmadığı dolayısı ile garantisi olmadığını bu yüzden iade ettiğimi söyledim. n11 müşteri temsilcisi sipariş gününden başlayarak satıcının fatura iletmek için 7 gün süresi var dedi. ayrıca iade talebim için ekran kartı bana geldikten sonra ekran kartını servisine göndermemi ve eğer servis ekran bozuk yada arızalıdır derse iade alabilirsin dedi. benim 14 gün iade hakkım yok mu? şuan ne yapabilirim satıcı halen daha faturayı yollamadı. servise gönderip oradan iade kararı almak bana saçma geliyor.