tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 503
- 36
arkadaşda öyle dedi ama 1tb ssdyi çalışıyo çok iyi hemde1 TB ise belki disk sayısı fazla motor daha güçlü olabilir bendeki diskler max 500 gb
arkadaşda öyle dedi ama 1tb ssdyi çalışıyo çok iyi hemde1 TB ise belki disk sayısı fazla motor daha güçlü olabilir bendeki diskler max 500 gb
Ssd suyla da çalışır bencearkadaşda öyle dedi ama 1tb ssdyi çalışıyo çok iyi hemde
Böyle ürünlerde en büyük risk çalışmaması çalışmazsa iade işlemleri uğraştırıcı
Verdiğiniz örnekleri değerlendiriyorumÖrnek olarak verdim linki almak zorunda değilsin. Sata to usb kablo diye yaz arat.
Ikinci giriş, 3.5 inç diskler için 12v vermek için konulmuş diye biliyorum kendim denemedim.usb nin 2 sinide bağlamak zorundamıyız
Laptop diskleri için bir giriş yeter diyorsunuz değilmiIkinci giriş, 3.5 inç diskler için 12v vermek için konulmuş diye biliyorum kendim denemedim.
Yanlış cevap maalesef ,2.nci giriş usb giriş amperini yükseltmek içindir, mesela pc usb üzerinde 500Ma yazar, tek giriş 300Ma destekler ,2.ci girişi takarsak o zaman 600 Ma olur böylece hdd çalışır.Ikinci giriş, 3.5 inç diskler için 12v vermek için konulmuş diye biliyorum kendim denemedim.
Bazı disklerde amper olarak güç yetmiyor(nedense) o zaman diğer girişi de takıyoruzbenim pcden ozaman gücü yetmiyodur mutlaka 1tb hdd
Bana tek girişli fp dönüştürücü lazım okadar fazla USB takabilecğim bir laptopum yokYanlış cevap maalesef ,2.nci giriş usb giriş amperini yükseltmek içindir, mesela pc usb üzerinde 500Ma yazar, tek giriş 300Ma destekler ,2.ci girişi takarsak o zaman 600 Ma olur böylece hdd çalışır.
Tek girişler olmaz ,mutlaka 2li lazım bazı harddislerde,2den az girişi olan laptop var mı ki, ne model senin laptopBana tek girişli fp dönüştürücü lazım okadar fazla USB takabilecğim bir laptopum yok
Elektrikten zerre anlamam ama sistemde yani hali hazırda konu dışına çıkmadan bu konu hakkında amper yükseltmek için ne gerekir?Yanlış cevap maalesef ,2.nci giriş usb giriş amperini yükseltmek içindir, mesela pc usb üzerinde 500Ma yazar, tek giriş 300Ma destekler ,2.ci girişi takarsak o zaman 600 Ma olur böylece hdd çalışır.
Onu demek istemedim sevgili urzais ,yanlış bilgi 12 volt girişinin olması ,normalde usb çıkış 5 volttur, ama amper değişir ,bu nedenle amperi yükseltmek için 5 voltu paralel veririz, bir çıkış 300mA ise o zaman 2 çıkış 600mA olurElektrikten zerre anlamam ama sistemde yani hali hazırda konu dışına çıkmadan bu konu hakkında amper yükseltmek için ne gerekir?
Gerilimi yükseltmek gerekir demek ki yanlış bir tanım yok ihtiyacımız olan voltaj ki amper yükselsin.
Kısaca güçlü diskler için 2 giriş var :Onu demek istemedim sevgili urzais ,yanlış bilgi 12 volt girişinin olması ,normalde usb çıkış 5 volttur, ama amper değişir ,bu nedenle amperi yükseltmek için 5 voltu paralel veririz, bir çıkış 300mA ise o zaman 2 çıkış 600mA olur
Aynen doğru, seni kırmak için yazmadığımı belirteyim ,öyle anlaşıldı isem özürlerimi kabul et lütfenKısaca güçlü diskler için 2 giriş var :