Şarjlı matkap tavsiyesi lazım.

S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
Hocam öncelikle, ne amaçla kullancaksınız? Mesela duvar delme vs yapacak mısınız? Yoksa sadece vidalama, ahşap vs. mi? Bir de amatör olarak mı kullancaksınız? Yoksa yoğun bir kullanım mı söz konusu olacak?
Amatör bir kullanıcı için bahsettiğiniz fiyatlara einhell ürünlerini bulabilirsiniz. büyük siteleri takip ederseniz uyguna denk getirilebilir. Ayrıca düşünürseniz, mesela önce cihazı sonraki ay şarj aleti ve bataryayı alabilirsiniz. Elektronik ürünlerde biraz şans faktörü de var ama ben einhell ürünlerini genelde uzun süre kullanabildim. Gönül ister ki bosch mavi seri, makita, milewaukee alalım ama şartlar malum.

K Çevrimdışı

KeremSaygın

Yeni Üye
20 Eki 2020
5
25
Hocam öncelikle, ne amaçla kullancaksınız? Mesela duvar delme vs yapacak mısınız? Yoksa sadece vidalama, ahşap vs. mi? Bir de amatör olarak mı kullancaksınız? Yoksa yoğun bir kullanım mı söz konusu olacak?
Amatör bir kullanıcı için bahsettiğiniz fiyatlara einhell ürünlerini bulabilirsiniz. büyük siteleri takip ederseniz uyguna denk getirilebilir. Ayrıca düşünürseniz, mesela önce cihazı sonraki ay şarj aleti ve bataryayı alabilirsiniz. Elektronik ürünlerde biraz şans faktörü de var ama ben einhell ürünlerini genelde uzun süre kullanabildim. Gönül ister ki bosch mavi seri, makita, milewaukee alalım ama şartlar malum.
Amatör kullanım için lazım. Duvar delme yapmayı düşünmüyorum. Sadece ahşap, sac delme ve vidalama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman şarjlı olmasına da gerek yok bence... Normal bir matkap işinizi görür.
Hocam belki derdimi anlatamadım ama zaten amatör kullanım için lazım. Kullanım kolaylığı ve pratiklik için akülü arıyorum.

S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
Hocam o zaman eihell yada black&Decker tavsiye edebilirim. Aslında yapı marketlerin kendi markalarında da güzel seçenekler oluyor ama pandemiden midir nedir pek çeşit yok şu sıralar. einhell de exchange batarya sistemi var. Aynı batarya bir sürü cihaza takılabiliyor. Başka cihazlara da ihtiyacınız olursa avantajlı olabilir. Bir de nacizane tavsiyem. Cihaz kadar uçlar da önemli. Kaliteli uçları kullanınca yapıla iş daha keyifli oluyor.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
arkadaslarin bahsetti markalarin hepsi iyi markalar.ucuz ürünlerde fazla zorlamaya maruz kalinca icindeki dislilerin bozulmasi veya dönen aksamin yamulmasi gibi sorunlar olabiliyor. amatör hobi amacli bosh sarjli tornavida önerebilirim. evdeki ufak tefek isleri yapma konusunda gayet basarili. set icinde farkli acilardan vidalama yapmak icin gerekli basliklar oldugu gibi daha sonra satinalabileceginiz ekstra basliklarla delme ahsap yada hali kesme sise mantari acma (?) ot kesme vs gibi farkli amaclarla kullanilabiliyor tek alet farkli basliklar bütün ihtiyacinizi görebilir.

ürün bu
ek parcalar icin de link bu türkiyede hangileri var fiyati ne bilmiyorum.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Amatör kullanım için lazım. Duvar delme yapmayı düşünmüyorum. Sadece ahşap, sac delme ve vidalama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam belki derdimi anlatamadım ama zaten amatör kullanım için lazım. Kullanım kolaylığı ve pratiklik için akülü arıyorum.
Derdini çok iyi anlattın, bende ekonomik olarak derdine çözüm seçeneği sundum, senin hoşuna gitmedi... Saygı duyarım. Neticede tercih senin.

Geriye tek şey kalıyor, bütçeni ikiye çıkarmak. Kolay gelsin.

M Çevrimdışı

Merych

Yeni Üye
6 Eki 2020
6
Geçen sene katlanır yatak kurulumu için Tekzen'den Maestro marka akülü vidalama almıştım. En yoğun o zaman kullandım. Bir yıldır evdeki ufak tefek işlerde kullanmaya devam ediyorum. Bu zamana kadar sorun yaşamadım. 14.4V., tek pilli, çok iddalı bir şey değil ama ev işleri için iyi. Bulunduğunuz yerde Tekzen varsa inceleyin isterseniz. Şu anki fiyatı 200TL gözüküyor.

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
Hocam akü şart değilse prizden çalışan ürünlere bakın derim.
O fiyata alacağınız ürün tork ihtiyacınızı karşılamayabilir.
Veya motor gücü, akü gücü yeterli gelmeyebilir.

Bence prize takılan bir ürün alsanız o fiyata daha faydalı olur.
En azından tork derdiniz olmaz. (O fiyata alacağınız akülüye göre.)
aynen bende zamanında internetten elektrikli matkap aldım, sonra da vida başlı uçlardan alıp düşük devirde şarjlı yerine kullanıyorum, şarjlı akülü matkaplarla işim olmaz, profesyonel değiliz hergün kullanmayacağımız için illa ki aküleri kısa zamanda verim kaybı yapacaktır. birde akülü matkapların çoğunda dönerken salgı yapar yani rijit değildir o yüzden de pek tavsiye etmem açıkçası.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
aynen bende zamanında internetten elektrikli matkap aldım, sonra da vida başlı uçlardan alıp düşük devirde şarjlı yerine kullanıyorum, şarjlı akülü matkaplarla işim olmaz, profesyonel değiliz hergün kullanmayacağımız için illa ki aküleri kısa zamanda verim kaybı yapacaktır. birde akülü matkapların çoğunda dönerken salgı yapar yani rijit değildir o yüzden de pek tavsiye etmem açıkçası.

Benim de ucuz akülü matkaplarda çekincem o açıkçası.
Zamanında ucuz etin yahnisi denilebilecek ürünleri kullandım, aküleri kısa zamanda çöp oluyor cidden.
Eski kur olsa, bu fiyata yine iş görecek bir şey alınabilirdi.
Şimdi en az 1000 TL maalesef.

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Bu bütçeye şarjlı olarak Black&Decker bakabilirsiniz. Ben 1 yıldır daha uygun fiyatlı kablolu olanını kullanıyorum ev, hobi vb. işlerde ve memnunum.

Geri
Üst Alt