Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Eyvallah ellerine sağlık.
Çok özenli çizmedim kusura bakma anlayabileceğin şekilde çizmeye çalıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gözümden kaçmış Sevgili ahmet tavsiyen için teşekkürler.
Eyvallah ellerine sağlık.
Çok özenli çizmedim kusura bakma anlayabileceğin şekilde çizmeye çalıştım
Afiyet olsun sabah sabah sopa istahı açarEyvallah ellerine sağlık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sendemi yaAfiyet olsun sabah sabah sopa istahı açar
Ozaman almasakmı kararsız kaldım yaUzaktan kumandasi var o ampullerin basiyosun sonuyo basiyosun yan8yo ama isik lumeni dusuk ufacik bir odayi bile bayagi los aydinlatiyor
Ben bimden almistim ancak isime yaramiyor bizim 1 yasindaki yegenin oyuncak olarak hosuna gitti Onun haricinde kullanisli degilOzaman almasakmı kararsız kaldım ya
hmm kararsız kaldım halen araştırmadayım.Ben bimden almistim ancak isime yaramiyor bizim 1 yasindaki yegenin oyuncak olarak hosuna gitti Onun haricinde kullanisli degil
Hayır kesilince yanıyor direk yalnız sunu solemek isterim 10 liralik deil tanesi 50tl ye yakın 9w lik tır. Dugmeyi kapatınca deil sigortayı kapatınca deneyinNext'in şarjlı ampulu bende de var ama, elektrikler varken gece olup lambaları kapatınca onlar yine de yanmaya devam ediyor sizde de durum böyle mi?
Ah bu elektrik kesintileri.Hayır kesilince yanıyor direk yalnız sunu solemek isterim 10 liralik deil tanesi 50tl ye yakın 9w lik tır. Dugmeyi kapatınca deil sigortayı kapatınca deneyin
eger tepki vermiyorsa bozuk veya baska bir model özelliklidir sadece sarjlı olan modeldir bendeki akim kesildigini anladiginda sigorta atmasi elektrik gitmesi gibi
tepkisini veriyor.
Aynen doğru,çalışma prensipleri "elektrik kesilmesi-kapanması"dır zaten,yazdıklarına katıldığımı belirtmek istedimHayır kesilince yanıyor direk yalnız sunu solemek isterim 10 liralik deil tanesi 50tl ye yakın 9w lik tır. Dugmeyi kapatınca deil sigortayı kapatınca deneyin
eger tepki vermiyorsa bozuk veya baska bir model özelliklidir sadece sarjlı olan modeldir bendeki akim kesildigini anladiginda sigorta atmasi elektrik gitmesi gibi tepkisini veriyor.
Sigortaları kapatıp bakmayı bende elbette denedim ve o yüzden yazdım buradakileri.Hayır kesilince yanıyor direk yalnız sunu solemek isterim 10 liralik deil tanesi 50tl ye yakın 9w lik tır. Dugmeyi kapatınca deil sigortayı kapatınca deneyin
eger tepki vermiyorsa bozuk veya baska bir model özelliklidir sadece sarjlı olan modeldir bendeki akim kesildigini anladiginda sigorta atmasi elektrik gitmesi gibi
tepkisini veriyor.
İşte zaten çalışma prensibini yazmıştım sevgili Necati_Simsek .Sigortaları kapatıp bakmayı bende elbette denedim ve o yüzden yazdım buradakileri.
Sigortayı kapatınca tepki veriyor ve lamba yanıyor, fakat elektrikler varken lambayı yakınca normal olarak yanıyor anahtardan kapatınca bir kaç saniye sönüyor ve tekrar yanmaya başlıyor. Bende tanesini 25 liradan almıştım.