bu markayı verdiğin siteyi de ilk defa duyuyorum.acaba güvenilir mi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu cihazı yıllardır kullanıyorum,bana göre süper,tavsiye ederim(biz evde hep şarjlı pil kullanırız kumanda ve saatlerde )
bunuda ilkdefa duydumXtar marka aletlere bak derim , hem iyidir hemde uygun fiyatlıdır.
Ben "al buradan" diye vermedim sadece örnek olması için vermiştim,hemen mesajımı editliyorum ,teşekkürlerbu markayı verdiğin siteyi de ilk defa duyuyorum.acaba güvenilir mi?
bu ürün gg de 150 tlBen "al buradan" diye vermedim sadece örnek olması için vermiştim,hemen mesajımı editliyorum ,teşekkürler
peki kullandığınız pil markası nedir ?Biz hiç pile para vermedik daha,örnek verdiğim cihazı kullanıyoruz,hemen hemen tüm pilli cihazlarda bununla şarj ediyoruz ,yavaş şarj ediyor,deşarj var ,düğmeye basınca önce deşarj yapıp, pili iyice boşaltıyor,ardından şarja başlıyor ,otomatik biz ellemiyoruz hiç,bitince sesli ikaz veriyor -bip bip - diye ,ben nacizane düşüncemi yazdım,alıp almama konusu sana kalmış,farklı tavsiyeler de gelebilir mutlaka
Aradığın herşeyi bulabileceğin ve çok güvenilir bir site , gerisi sana kalmış hocam ben sony pilden şaşmam ?bu markayı verdiğin siteyi de ilk defa duyuyorum.acaba güvenilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunuda ilkdefa duydum
genelde normal pil olarak duracell kullanıyordum
gp falanda var
bunun şarjlı olanı ve makinesi nasıldır )
hem cihaz önerdiniz.buna pil de gerekli
xtar daha iyi değil mi?XTAR MC2 Pil Şarj Cihazı
Şarj Edebildiği Piller :
3.6V / 3.7V Li-ion/IMR/INR/ICR:
14500 14650 16340 17500 17670 18350 18500 18650 18700 Li-ion Piller
O aldığın piller içinde bunu alman gerek
n11.com'dan GP PowerBank GPPB420GS Pil Şarj Cihazı (Pil Hariç) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bununla sadece pil mi şarj ediliyor.kullanmadığım noteebok var onun adaptörünü kullanırım.yalnız cihaz pahalı geldi.hele ki sadece pil şarj ediyorsaBenim tavsiyem pil sarj cihazini 1 defa alip omurluk olarak kullanmaniz olucaktir.
10 yil olacak akilli sarj cihazı kullaniyorum. 80wattlik.
li-ion,lipo,ni-mh,ni-cd,pb gibi tum pil turleri desteklemekte.
sarj islemi sirasinda nekadar mah sarj ettigini gosterir.
(pilin omrunu anlamaniz için cok iyi oluyor)
ortalama 10w pillerinizi desarj yapabilirisiniz.
lityum turevi pilleri balansli sekilde doldurduğunu hatirlatmak isterim.
IMAX B6 tum isini rahatlikla gorur.
yanlız bu cihazi kullanabilmek notebook adaptorune ihtiyaciniz olur 12v 5a gibi.
model arabamin ni-mh , lipo pillerini.
puntalama makinasinda kullandigim 60amper akuyu resimdeki cihazla dolduruyorum