Samsung Tv de beliren dikey çizgiler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ben de Volkan elektronik ile görüştüm. Kargoyu yollarken müşteri ödüyor, onarım bitince yollarken de firma ödüyormuş. Yırtiçi ve mng ile anlaşmaları da varmış.

+903123974042 numaradan Mürsel bey'i bağlayıp benim selamımı iletip fiyat alabilirsiniz

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
istanbul elektronik phılıps ci arkadaşlar panel arızalarını buraya yaptırıyorlar. süleyman metlek boğaziçi elk. de temiz işçiliği var tavsiye ederim
LCD - LED TV Panel Onarım Merkezi - 02163604141

Ihlamurkuyu Mah.Alemdag Cad. 245 / A Blok No:75 Ümraniye İstanbul

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Merhaba tavsiye için teşekkürler.
Aslında ben Boğaziçi elektronik ten dün fiyat almıştım. onlar 700 TL fiyat verdiler. İlk aldığın fiyata göre uygun olmakla beraber Tv Masters a göre biraz pahallı geldi... sizin verdiğiniz adres de ki tamirci arkadaşlar da buraya mı (boğaziçi elektronik) yolluyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstat merhaba,

Volkan Bey i her halikar da ararım, belki nasıl kargo yapabileceğime dair pratik bir fikri vardır lakin benim TV nin kutusu yok. Büyükçe de olduğundan nasıl gider pek aklım kesmiyor.

Diğer bir firmaya daha ulaştım,
burayada 2 adet onarım yaptırmıştım,fiyat listesini aldım şimdi
bunlarda sağlam servis.
Adsizb07df6e4eaee1a55.png

şimdi 48'' samsung tv gönderiyorum o yüzden aklıma gelince sanada paylaşmak istedim A atoprak

Konum olarak bana uygun aslında.. akşam geçerken bırakabilirim gibi TV yi. Kutum da olmadığı için artık kendim battaniyeye sarıp arabayla götüreceğim, düze panel olduğu içinde 450TL gayet makul gözüktü

Çok teşekkürler paylaşım için ...

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba tavsiye için teşekkürler.
Aslında ben Boğaziçi elektronik ten dün fiyat almıştım. onlar 700 TL fiyat verdiler. İlk aldığın fiyata göre uygun olmakla beraber Tv Masters a göre biraz pahallı geldi... sizin verdiğiniz adres de ki tamirci arkadaşlar da buraya mı (boğaziçi elektronik) yolluyor ?

Üstat merhaba,

Volkan Bey i her halikar da ararım, belki nasıl kargo yapabileceğime dair pratik bir fikri vardır lakin benim TV nin kutusu yok. Büyükçe de olduğundan nasıl gider pek aklım kesmiyor.

Konum olarak bana uygun aslında.. akşam geçerken bırakabilirim gibi TV yi. Kutum da olmadığı için artık kendim battaniyeye sarıp arabayla götüreceğim, düze panel olduğu içinde 450TL gayet makul gözüktü

Çok teşekkürler paylaşım için ...
vestel servisi yakınsa rica et varsa elinde tv kutusu alıp gönderirsin, illa vestel değil, arçelik , simens samsung herpsi olabilir. Ayrıca paketlerken önüne ince starfor yada baloncuklu poşet koy muhakkak

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Dostlar bu arada benim tv nin vaziyeti bu... tv yi söktüğüm için pırıl pırıl bir arka plan bulamadım, kusura bakmayın :)

41298945-A3CF-4A51-B650-06800E899F27.jpg
03A239E4-22AF-4CA5-9C4C-5B5239DEA872.jpg

1F0E6001-D0FC-40C1-9D87-45A00742BB67.jpg

05FCD75C-45AC-47A8-AFDA-93214BD25937.jpg

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Evet belirgin çizgi. Hangi servise karar kıldın. Tv master mi yakın demiştin

Tv Master olacak gibi. Konuştuk telefonda...bir saat öncede fotoğraflarını gönderdim, incelemek lazım dediler...

Eğer nem almaya bağlı cof lar da çürüme olduysa panele elveda diyormuşuz... ona bakacaklar, eğer o kadar kötü değilse düzelir dediler, yoksa zaten direk iade ediyorlar mış

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tv Master olacak gibi. Konuştuk telefonda...bir saat öncede fotoğraflarını gönderdim, incelemek lazım dediler...

Eğer nem almaya bağlı cof lar da çürüme olduysa panele elveda diyormuşuz... ona bakacaklar, eğer o kadar kötü değilse düzelir dediler, yoksa zaten direk iade ediyorlar mış
Hayırlısı inş.yakın demiştiniz dimi dudullu. Yarın bi irtibat kurar bişeyler yaptirsbilirsek yaptırmaya çalışırım

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Yarın iş çıkışı gideceğim inşallah. 8 e kadar açığız dediler ama ben daha önce gitmiş olurum.

Normalde tv servislerinden panel alıp tamir ediliyormuş ama bakacaklar benim panele de.

Az önce taşıdım arabay paneli, belim koptu:) ... değer inşallah, düzelir.

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Merhaba, tamir merkezinden dönüş geldi, panelin camında çürüme varmış, iade edecekler, olmuyormuş yani..

Kaldı mı elimizde koca televizyon?

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Arkadaşlar,

Çok uzun bir gün oldu, bir o kadar da enteresan.

Öğleye doğru yukarıdaki mesajı atmamı takiben tv yi almak için tamirhameye gidiyordum. Tamirhanenin bana verdiği bilgiyi kullanarak, Cof lar ve oksitlenme bir kez daha google yaptım.

Tvuzmanı isimli sayfa da bu problemlere ilişkin bir yazı vardı. Cof lar üzerinde oksitlenme ve tamir ile ilgili. Oldukça umut verici yazının altında adresi de Ümraniye olarak görünce adresi bulup yerlerini gittim. Durumu anlatıp, yapılan işlemleri söyleyince paneli görmek istediler. Bu arada orayı nerden bulduğumu sordular, tamamen google üzerinden desim :) neyse... Verdikleri bilgiye göre Türkiye de bir tek orada yapılabilen Lazer kaynak (veya benzeri) bir işlem yapılacağını ve sorunun ortandan kalkacağını, garantili bir işlem olduğunu belirttiler. Bir kaç ustayla birlikte çizgilerin durumunu kontrol ettiker, iç panelin tipinden sabıkalı modellerden olup olmadığını kontrol ettiler. Biraz muhabbeti takiben oradan ayrıldım. Büyük bir panel tamir merkeziydi, benim paneli lazer tezgahı boş olduğu için hemen onarıma alıp gün sonuna yetiştirmeye çalışacaklarını söylediler

Dedikleri gibi gün sonuna yetişti. Tüm gün uğraşılmış hatları düzeltmek için ve bence %98 gibi bir başarı sağlamışlar. 1m ve ötesinden görülmeyen, çok yakından, çok dikkatle bakıldığında 1-1.5mm kalınlığında, renklerin biraz daha soluk gözüktüğü bir hat dışında tertemiz olmuş. Dediklerine göre oradaki bir kaç hatta karmaşa varmış, ondan olmuş o ... ama yani hiç görülebilen bir konu bile değil. Yok kabul edilir direk.. yine aynı bölgede bir problem olursa tv yi direk oraya getirmemi, düzeltileceklerini eklediler.

İstanbul elektronik isminde bir yerdi. Sahibi de gayet hoş sohbet, kültürlü bir elektronik mühendisi.

Kendilerine teşekkür edip evime döndüm. İşin ehli bir panel tamir merkezinin, “bu panel olmaz, çürüme var” demesiyle dibi görmüştük lakin biraz ısrar ve kesinlikle şansın etkisiyle günü kurtardık...

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Arkadaşlar,

Çok uzun bir gün oldu, bir o kadar da enteresan.

Öğleye doğru yukarıdaki mesajı atmamı takiben tv yi almak için tamirhameye gidiyordum. Tamirhanenin bana verdiği bilgiyi kullanarak, Cof lar ve oksitlenme bir kez daha google yaptım.

Tvuzmanı isimli sayfa da bu problemlere ilişkin bir yazı vardı. Cof lar üzerinde oksitlenme ve tamir ile ilgili. Oldukça umut verici yazının altında adresi de Ümraniye olarak görünce adresi bulup yerlerini gittim. Durumu anlatıp, yapılan işlemleri söyleyince paneli görmek istediler. Bu arada orayı nerden bulduğumu sordular, tamamen google üzerinden desim :) neyse... Verdikleri bilgiye göre Türkiye de bir tek orada yapılabilen Lazer kaynak (veya benzeri) bir işlem yapılacağını ve sorunun ortandan kalkacağını, garantili bir işlem olduğunu belirttiler. Bir kaç ustayla birlikte çizgilerin durumunu kontrol ettiker, iç panelin tipinden sabıkalı modellerden olup olmadığını kontrol ettiler. Biraz muhabbeti takiben oradan ayrıldım. Büyük bir panel tamir merkeziydi, benim paneli lazer tezgahı boş olduğu için hemen onarıma alıp gün sonuna yetiştirmeye çalışacaklarını söylediler

Dedikleri gibi gün sonuna yetişti. Tüm gün uğraşılmış hatları düzeltmek için ve bence %98 gibi bir başarı sağlamışlar. 1m ve ötesinden görülmeyen, çok yakından, çok dikkatle bakıldığında 1-1.5mm kalınlığında, renklerin biraz daha soluk gözüktüğü bir hat dışında tertemiz olmuş. Dediklerine göre oradaki bir kaç hatta karmaşa varmış, ondan olmuş o ... ama yani hiç görülebilen bir konu bile değil. Yok kabul edilir direk.. yine aynı bölgede bir problem olursa tv yi direk oraya getirmemi, düzeltileceklerini eklediler.

İstanbul elektronik isminde bir yerdi. Sahibi de gayet hoş sohbet, kültürlü bir elektronik mühendisi.

Kendilerine teşekkür edip evime döndüm. İşin ehli bir panel tamir merkezinin, “bu panel olmaz, çürüme var” demesiyle dibi görmüştük lakin biraz ısrar ve kesinlikle şansın etkisiyle günü kurtardık...
istanbul elektronik phılıps ci arkadaşlar panel arızalarını buraya yaptırıyorlar. süleyman metlek boğaziçi elk. de temiz işçiliği var tavsiye ederim
LCD - LED TV Panel Onarım Merkezi - 02163604141

Ihlamurkuyu Mah.Alemdag Cad. 245 / A Blok No:75 Ümraniye İstanbul
bende yönlendirme yapmıştım sanırım gözden kaçırdınız.panelin kurtulduğuna sevindim :)

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
TEKNOwest teknovest

Merhaba,
Aslında kaçırmadım yazdığınızı ama ben tam olarak öyle anlamadım. Sanki philips çi arkadaşlar, Süleyman metlek in sahip olduğu İstanbul elektronik e yaptırıyorlar gibi anlamış, kafamda karışmıştı. Zaten Süleyman bey i aradığımdan, farklı bir yer olarak düşünmedim ... Meğer orada iki tavsiye varmış :)

Valla bende çok sevindim lakin bu panel öyle kalsaydı üzülecektim. Derdim yeni televizyon almak değil, bunu ne yapacağım olacaktı, kıyamayacak, kendimi şişirip duracaktım

Geri
Üst Alt