Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Malum yöntem ile kayıt altına alınan telefonları etkilemiyor çok şükür. Ama fırsatçılık yapanlar da olacaktır.Imei kayit 500lira olmus xiaomi ler de pahali olacak artik almak isteyen acele etsin
Malum yöntem ile kayıt altına alınan telefonları etkilemiyor çok şükür. Ama fırsatçılık yapanlar da olacaktır.Imei kayit 500lira olmus xiaomi ler de pahali olacak artik almak isteyen acele etsin
12 ay garantili note 5Bende samsung telefon bakıyorum . Burada hazır konu var diye birdaha acmadim kirlilik olmasin diye. Neden samsung denilirse hediye alacagim enazindan begenmeyip sonradan satarsa kolay satabilsin. Aradigim ozellik batarya uzun gitsin donma vs olmasin 2000 e kadar olabilir. Kendime olsa xiaomi alirdim
Nerede satılıyor?12 ay garantili note 5
Iphone 2,3g modelleri kullandiktan sonra uzun yillardir Samsung kullanicisiyim.Sota kaptan sende s7 edge varmis hic yazmiyorsun zaten millet tv yazilimini alan gidiyor hic bakiyim sorusu olan var mi ben de yardimci olayım demiyor. Bari siz yapmayın da ?
Eyvallah? simdi s7 edgeden memnunmusun s8 alinir mi yada ayni fiyata note grubundan hangisini tavsiye edersin. Hediye alacagim için garantili duzgun birsey bakiyorum. Linkteki migros urunu nasil senceIphone 2,3g modelleri kullandiktan sonra uzun yillardir Samsung kullanicisiyim.
Note ve S serileri tecrube etmis biri olarak sana nasil yardimci olabilirim
Peki s8 de de ayni mi bu durum onda da kılıf gerekir mi bir de cok isinma oluyor mu s7de2 yil olacak kullaniyorum yag gibi akiyor.
sarj haric tum ihtiyaçlarımı karsiliyor.
(cok sik kullanmam nedeniyle bana sarj dayanmiyor.)
edge telefon alacaksan kesinlikle spigen yada muadili kilif kullanma zorunlulugun var.
koselere alinan ilk darbe ya ekranin kirilir yada
led panel icten catlar.
Isınma konusunda pek sıkayetım yok saatlerce abanırsa ısınma oluyor halıyle.Peki s8 de de ayni mi bu durum onda da kılıf gerekir mi bir de cok isinma oluyor mu s7de
hepsiburada,n11Nerede satılıyor?
Merhaba aldınız mi mi8 telefonu?konu başlığına pek uygun değil ama Xiaomi Mi8 Lite 128 gb'lık olanı öneririm bende almayı düşünüyorum yakında, özellik ve fiyat anlamında tatmin edici bence..