slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Elbette olur neden olmasın? Diyorsun yani.Niye gelmesin?
Elbette olur neden olmasın? Diyorsun yani.Niye gelmesin?
Bari saat ile kordonu beraber gönderselerdi.Güncel bilgi;
Saat şimdi elime ulaştı. Kordonu da yeni kargoladılar, muhtemelen iki güne o da gelir. Ek olarak arayıp kupon tanımlayacaklarını söylediler. Bu kuponla da 500 küsür liraya sattıkları 25w şarj aletini sipariş geçecekmişim ücretsiz olarak.
Gecikmeden dolayı kızsam da en azından telafisi geçerli sayılabilir.
Gerçekten 2 hafta sonra gönderseler mantıklı bakarız da 1 gün arayla göndermeleri garipBari saat ile kordonu beraber gönderselerdi.
Bu nasıl bir organizasyonsuzluktur?
Gelsin de.Bari saat ile kordonu beraber gönderselerdi.
Bu nasıl bir organizasyonsuzluktur?
Hayırlı olsun güle güle kullan saat kaç diye baktıkça ah Samsung dersin
Kordon da geldi ve hem çok rahat, hem çok şık oldu hem de çok kaliteli. Ama hediye olmasa 1000₺ verir miydim bilmiyorum. Bu kadar kaliteli bulabilirsem 500₺'ye kadar düşünebilirdim herhalde.
Kordon yurtiçi kargo ile geldi ve tabi Antalya'da bu firma çok yavaş olduğundan geç geldi. Tahminimce saat ile kordon farklı yerlerden gönderildi.
Şarj aleti hediyesini de sms ile kupon olarak yollayacaklarmış.
Bir garip, sorunlu alışveriş deneyimim neredeyse bitti. Saat de kordon da güzel olduğu için ve şarj aleti de faydalı bir hediye olduğu için ben DRK Aksesuar'dan razıyım
Saat çok güzelmiş Ömer, güle güle kullan. Uyurken de takmanı tavsiye ederim, böylece istirahat nabzını daha doğru ölçecektir, kalp sağlığının takibi için de iyi olur.
Kordon da geldi ve hem çok rahat, hem çok şık oldu hem de çok kaliteli. Ama hediye olmasa 1000₺ verir miydim bilmiyorum. Bu kadar kaliteli bulabilirsem 500₺'ye kadar düşünebilirdim herhalde.
Kordon yurtiçi kargo ile geldi ve tabi Antalya'da bu firma çok yavaş olduğundan geç geldi. Tahminimce saat ile kordon farklı yerlerden gönderildi.
Şarj aleti hediyesini de sms ile kupon olarak yollayacaklarmış.
Bir garip, sorunlu alışveriş deneyimim neredeyse bitti. Saat de kordon da güzel olduğu için ve şarj aleti de faydalı bir hediye olduğu için ben DRK Aksesuar'dan razıyım
Teşekkür ederimSaat çok güzelmiş Ömer, güle güle kullan. Uyurken de takmanı tavsiye ederim, böylece istirahat nabzını daha doğru ölçecektir, kalp sağlığının takibi için de iyi olur.
EKG, tansiyon ölçümü, klavye gibi şeyler yazılımsal problemler olduğu için buradaki distribütörünün yapabileceği çok fazla bir şey yok. Ekran camı safir değil mi ? Safirse ekran koruyucu takmaya gerek yok.
Cuma akşamı bizim burada yol çalışması varmış ve yolun bir kısmını trafiğe kapatmışlar. Yaklaşık 40 dk sıkışık trafikte mahsur kaldım. Bu sürede saatim tam 4 kez uyarı verdi; 3 defa anormal kalp atış hızı uyarısı aldım, oturduğum yerde nabzım 108'lere çıkmış. 1 defa da yüksek stres uyarısı aldım. Bu cihazlar artık oyuncak olmaktan çıktı, bildiğiniz sağlık koçu oldular
Geçmiş olsun. Ömer Çolak üstadın söylediği gibi bir kontrole gitmekte fayda var.Saat çok güzelmiş Ömer, güle güle kullan. Uyurken de takmanı tavsiye ederim, böylece istirahat nabzını daha doğru ölçecektir, kalp sağlığının takibi için de iyi olur.
EKG, tansiyon ölçümü, klavye gibi şeyler yazılımsal problemler olduğu için buradaki distribütörünün yapabileceği çok fazla bir şey yok. Ekran camı safir değil mi ? Safirse ekran koruyucu takmaya gerek yok.
Cuma akşamı bizim burada yol çalışması varmış ve yolun bir kısmını trafiğe kapatmışlar. Yaklaşık 40 dk sıkışık trafikte mahsur kaldım. Bu sürede saatim tam 4 kez uyarı verdi; 3 defa anormal kalp atış hızı uyarısı aldım, oturduğum yerde nabzım 108'lere çıkmış. 1 defa da yüksek stres uyarısı aldım. Bu cihazlar artık oyuncak olmaktan çıktı, bildiğiniz sağlık koçu oldular
Sinir stresten oluyor Ümit Hocam, sıkışık trafik bitiriyor beniGeçmiş olsun. Ömer Çolak üstadın söylediği gibi bir kontrole gitmekte fayda var.
Farkındayım. Ama yine de rutin kontrolleri yaptırıp genel tabloda bir değişiklik olup olmadığını takip etmek gerekir.Sinir stresten oluyor Ümit Hocam, sıkışık trafik bitiriyor beni