Bak kardeşim,bu adamlar özellikle ihracata yönelik bazı panellerin çoğu bilgilerini bilmezler!
Bu modeller de öyle olabilir,"MIDEON" markasıyla çok büyük ihtimalle de Almanya ya ihraç
edildiler veya edilmeye de devam ediyor olabilir ki Beko Grubu yıllardır bunu yapıyor dolayısıyla
yerli piyasaya mal fazla olarak v.s çıkmıyorsa,memlekette bunları kimse bilmez,web sayfalarında
tüm serileri gösteriyor olabilirler ama hepsi yerli piyasaya çıkmıyor bunların!
Bunların 9xx serileri onlarca en üst serileri dir! ama hepsi yerli piyasada olmuyor örneğin benim
bahsettiğim 9595 de böyle bir seriydi! hem malın devamı olmadı hem de kalanlar da sayıcı çok azdı
ve biz uyanınca o kalan malalrı da birileri bir şekilde mağazalardan bulup temizlemişlerdi!
Dikkat edeseniz genel de "olabilir" gibisin den yazıyorum,çünkü daha tam ne olduğunu kendileri bile
bilmiyorki ben nasıl bileyim yaw
Adamları arıyorsun "Call Center" orası zaten,onlar alo der başka bir şey de bilmezler pek!
soralım-dönelim v.s diye cevap verirler,bazen 3 günde bazen de 10 veya 20 günde dönerler
Ama Allah için adamların hakkını yemiyeyim mutlaka dönüyorlar yaw
10gün veya 20 gün veya 1 hafta filan ne ki kardeşim,adam dönüyormu;dönüyor işte böyle
Ben bir anımı yazayım bu heriflerle ilgili;bir şey sormuştum;
sorum şuydu;
.....bu model de 3D desteği var ama Aktifmi yoksa Pasifmi belirtmemişsiniz ve ben de bunu öğrenmek istiyorum.....
Ben bu soruyu da aslında bunu öğrenmek için değil de;panelin VA mı yoksa IPS mi olduğunu öğrenmek için
sormuştum!! çünkü o zaman 3D modası vardı ve teknik olarak da bazı özel durumları vardı;bana aktif veya pasif
demeleri yetiyordu paneli öğrenmek için;zira IPS mi yoksa VA mı diye sorarsanız çoğu zaman sallarlar veya şöyle
bir komik cevap verebilirler
bunu bir kere sordum heriflerin cevabı şu oldu; ......efendim bunda LED LCD panel vardır....
gelde kafayı yeme şimdi
Memleketin çoğu yer de hali aynen böyledir kalitesiz-ehliyetsiz adamlar iş tutuyor,soru sorunca da komik
cevaplar veriyorlar