albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
Bu adamlar henüz bazı teknolojileri üretemiyorlar,yani o kadar da değil,ama hızla bu yolda ilerliyorlar
çünkü altyapıları her şeyiyle bunlara müsait,ayrıca cin gibi adamlar! arkalarında DEV bir devlet var
kredi sonsuz,faiz "sıfır",sermaye de mok gibi,devlet gerektiği zaman sonsuz maddi destek sağlıyor
yetmezse siyasi destek de var,herifler de her şey mübah ticaret de!
TV işlerine gelirsem,öncelikle üretim safhası için her türlü elemanı özel yetiştirdiler!
SHARP sayesinde bu konuda ne kadar teknoloji dahil bunları öğrendiler ve de üretim teknikleri v.s ya öğrendiler
ya da yetmediği yer de "Lisansını" alarak üretim yaptılar!
İyi adamları basıp parayı "Transfer" ettiler(bunu eskiden "caponlar" yapardı)
Şimdi geldikleri nokta TV işinde en üst safhadır! bir tek bazı Sharp yeni teknolojileri vardır bunları henüz beceremiyorlar!
zaten o tür panelleri de ne üretiyorlar nede topluyorlar onları yine caponlar yapmaktadırlar(Sharp)
Son 3/4 yıldır LCD teknolojileri konularında herifler ciddi ilerlediler,pazar hala aç bu arada!
bu pazarı da zaten tamemen ÇİN TV leri doldurmaktadır(Samsung/Sony nin sadece adı kaldı hepsi Çin malıdır bunların)
OLED işine de girdiler,LGD fabrikayı toptan kapacatacak yakında yaw
TCL onu da üretmeyi başardı(modül ünitesini)
SkyWorth 240Hz lik sanırım OLED leri bitirdi gibi!(modül ünitesi olarak)
Kısaca herifler girdikleri her işte ciddi ilerleme kaydettiler ama dandik ama süper v.s zaten bas parayı sana en iyisini de
yapabiliyorlar artık!
Şu TCL TV lerini merak ediyorum özellikle fiyatlarını
çünkü altyapıları her şeyiyle bunlara müsait,ayrıca cin gibi adamlar! arkalarında DEV bir devlet var
kredi sonsuz,faiz "sıfır",sermaye de mok gibi,devlet gerektiği zaman sonsuz maddi destek sağlıyor
yetmezse siyasi destek de var,herifler de her şey mübah ticaret de!
TV işlerine gelirsem,öncelikle üretim safhası için her türlü elemanı özel yetiştirdiler!
SHARP sayesinde bu konuda ne kadar teknoloji dahil bunları öğrendiler ve de üretim teknikleri v.s ya öğrendiler
ya da yetmediği yer de "Lisansını" alarak üretim yaptılar!
İyi adamları basıp parayı "Transfer" ettiler(bunu eskiden "caponlar" yapardı)
Şimdi geldikleri nokta TV işinde en üst safhadır! bir tek bazı Sharp yeni teknolojileri vardır bunları henüz beceremiyorlar!
zaten o tür panelleri de ne üretiyorlar nede topluyorlar onları yine caponlar yapmaktadırlar(Sharp)
Son 3/4 yıldır LCD teknolojileri konularında herifler ciddi ilerlediler,pazar hala aç bu arada!
bu pazarı da zaten tamemen ÇİN TV leri doldurmaktadır(Samsung/Sony nin sadece adı kaldı hepsi Çin malıdır bunların)
OLED işine de girdiler,LGD fabrikayı toptan kapacatacak yakında yaw
TCL onu da üretmeyi başardı(modül ünitesini)
SkyWorth 240Hz lik sanırım OLED leri bitirdi gibi!(modül ünitesi olarak)
Kısaca herifler girdikleri her işte ciddi ilerleme kaydettiler ama dandik ama süper v.s zaten bas parayı sana en iyisini de
yapabiliyorlar artık!
Şu TCL TV lerini merak ediyorum özellikle fiyatlarını