Samsung HW K-450 Soundbar Sıvı Teması

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Parça olarak satışı zor,kart ve hoparlör vardır sadece,bana göre çöp olmuş,belediyenin toplama merkezine bırakmalı :)
Hocam bilmiyorum hiç Soundbar açmayı bırakın görmedim bile. ?Hasarının fotoğrafıyla konsa benim gibi bir deli alıp uğraşır belki diye öyle yazdım. Ya da dış kasasını ne bileyim dediğiniz gibi hoparlörünü kullanacak birisi alır. İkinci el siteye koymakta sıkıntı yok bence, tabi kusurunu göstererek :ok İthal atasözü ama yinede yazayım "Bir adamın çöpü, başkasının hazinesidir" durumu özetliyor bence.

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Hoparlör kısmı amplike edilebilir doğrudan bağlantı ile ama subwoofer Bluetooth bağlantısı ile bağlanıyor çok bir işe yarayacak gibi değil ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada servisle konuştum board bulunabilirse ücretli şekilde değiştiririz dediler. Diğer parçalarda oksitlenme ya da yanma emaresi yoktu. Bakalım kısmet. :)

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam bilmiyorum hiç Soundbar açmayı bırakın görmedim bile. ?Hasarının fotoğrafıyla konsa benim gibi bir deli alıp uğraşır belki diye öyle yazdım. Ya da dış kasasını ne bileyim dediğiniz gibi hoparlörünü kullanacak birisi alır. İkinci el siteye koymakta sıkıntı yok bence, tabi kusurunu göstererek :ok İthal atasözü ama yinede yazayım "Bir adamın çöpü, başkasının hazinesidir" durumu özetliyor bence.
Büyük ihtimalle smd malzemedir,meraklı amatör tamirci bununla ilgilenebilir ,genelde yanan parça ilk önce voltaj düşürücü oluyor ,mesela 12v --->3.3v gibi,ama entegresi yanıksa atılır,çöp olur :ok

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Son güncelleme: Servise board siparişi verdim sanırım sorunum düzelecek gibi. Herkesin ilgisi alakası ve yardımcı olma çabası için çok teşekkür ediyorum. :)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Son güncelleme: Servise board siparişi verdim sanırım sorunum düzelecek gibi. Herkesin ilgisi alakası ve yardımcı olma çabası için çok teşekkür ediyorum. :)
Board'un yenisi takılırsa, başka bir yerde arıza yoksa sorun çözülür.
Neden sanırım dediniz onu anlayamadım.
Burada bizim önem verdiğimiz nokta fiyatına göre uygun bir çözüm üretmek.
Kaç TL'ye hallettiniz?

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Board'un yenisi takılırsa, başka bir yerde arıza yoksa sorun çözülür.
Neden sanırım dediniz onu anlayamadım.
Burada bizim önem verdiğimiz nokta fiyatına göre uygun bir çözüm üretmek.
Kaç TL'ye hallettiniz?
400₺ ama eğer siz değiştirirseniz 280₺ fiyata parçayı tedarik ederiz dediler. Ben de hali hazırda söktüğüm ve garantisi olmadığı için değiştiririm dedim. Sanırım dememin sebebi board'un diğer parçalara zarar verip vermediğini takmadan öğrenemeyecek olmam. Görünürde bir sıkıntı yok gibi hoparlöre sıvı teması olsa bile zarar görmüyorlar kolay kolay ama düzelmeme ihtimali tabii ki var.
280₺ aldığım fiyata göre çok, günümüz fiyatlarına ve ürünün temizliğine göre makul geldi. Bozuk bir şeyi tamir edip gereksiz yere tüketim yolunu tercih etmemek de ayrı bir artı.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
diş fırçası selülozik tiner ile güzelce fırçala temizle bi ihtimal çalışır

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
400₺ ama eğer siz değiştirirseniz 280₺ fiyata parçayı tedarik ederiz dediler. Ben de hali hazırda söktüğüm ve garantisi olmadığı için değiştiririm dedim. Sanırım dememin sebebi board'un diğer parçalara zarar verip vermediğini takmadan öğrenemeyecek olmam. Görünürde bir sıkıntı yok gibi hoparlöre sıvı teması olsa bile zarar görmüyorlar kolay kolay ama düzelmeme ihtimali tabii ki var.
280₺ aldığım fiyata göre çok, günümüz fiyatlarına ve ürünün temizliğine göre makul geldi. Bozuk bir şeyi tamir edip gereksiz yere tüketim yolunu tercih etmemek de ayrı bir artı.
Subwoofer kablosuz ise protokol uymama gibi bir sorun olmaz umarım. Bir de onun board'unun masrafı çıkmasın.

Geri
Üst Alt