teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Parça olarak satışı zor,kart ve hoparlör vardır sadece,bana göre çöp olmuş,belediyenin toplama merkezine bırakmalıDoğrudur bunu parça olarak satmak daha kârlı olur.
Parça olarak satışı zor,kart ve hoparlör vardır sadece,bana göre çöp olmuş,belediyenin toplama merkezine bırakmalıDoğrudur bunu parça olarak satmak daha kârlı olur.
Hocam bilmiyorum hiç Soundbar açmayı bırakın görmedim bile. ?Hasarının fotoğrafıyla konsa benim gibi bir deli alıp uğraşır belki diye öyle yazdım. Ya da dış kasasını ne bileyim dediğiniz gibi hoparlörünü kullanacak birisi alır. İkinci el siteye koymakta sıkıntı yok bence, tabi kusurunu göstererek İthal atasözü ama yinede yazayım "Bir adamın çöpü, başkasının hazinesidir" durumu özetliyor bence.Parça olarak satışı zor,kart ve hoparlör vardır sadece,bana göre çöp olmuş,belediyenin toplama merkezine bırakmalı
Hoparlör yine amfi ile sürülebilir.Parça olarak satışı zor,kart ve hoparlör vardır sadece,bana göre çöp olmuş,belediyenin toplama merkezine bırakmalı
Ya da ürünün kendi anakartı yerine benzer özelliklerde sürücü devresine sahip bir kart Çin'den alınabilir. Surround vs. özellikleri olmaz ama en azından çalışır.Hoparlör yine amfi ile sürülebilir.
Parça olarak satılabilir bence.
Millet 5+1'in tek hoparlörünü satıyor.
5+1 tek hoparlörünü satın alana şaşarım doğrusuHoparlör yine amfi ile sürülebilir.
Parça olarak satılabilir bence.
Millet 5+1'in tek hoparlörünü satıyor.
Büyük ihtimalle smd malzemedir,meraklı amatör tamirci bununla ilgilenebilir ,genelde yanan parça ilk önce voltaj düşürücü oluyor ,mesela 12v --->3.3v gibi,ama entegresi yanıksa atılır,çöp olurHocam bilmiyorum hiç Soundbar açmayı bırakın görmedim bile. ?Hasarının fotoğrafıyla konsa benim gibi bir deli alıp uğraşır belki diye öyle yazdım. Ya da dış kasasını ne bileyim dediğiniz gibi hoparlörünü kullanacak birisi alır. İkinci el siteye koymakta sıkıntı yok bence, tabi kusurunu göstererek İthal atasözü ama yinede yazayım "Bir adamın çöpü, başkasının hazinesidir" durumu özetliyor bence.
Board'un yenisi takılırsa, başka bir yerde arıza yoksa sorun çözülür.Son güncelleme: Servise board siparişi verdim sanırım sorunum düzelecek gibi. Herkesin ilgisi alakası ve yardımcı olma çabası için çok teşekkür ediyorum.
400₺ ama eğer siz değiştirirseniz 280₺ fiyata parçayı tedarik ederiz dediler. Ben de hali hazırda söktüğüm ve garantisi olmadığı için değiştiririm dedim. Sanırım dememin sebebi board'un diğer parçalara zarar verip vermediğini takmadan öğrenemeyecek olmam. Görünürde bir sıkıntı yok gibi hoparlöre sıvı teması olsa bile zarar görmüyorlar kolay kolay ama düzelmeme ihtimali tabii ki var.Board'un yenisi takılırsa, başka bir yerde arıza yoksa sorun çözülür.
Neden sanırım dediniz onu anlayamadım.
Burada bizim önem verdiğimiz nokta fiyatına göre uygun bir çözüm üretmek.
Kaç TL'ye hallettiniz?
Subwoofer kablosuz ise protokol uymama gibi bir sorun olmaz umarım. Bir de onun board'unun masrafı çıkmasın.400₺ ama eğer siz değiştirirseniz 280₺ fiyata parçayı tedarik ederiz dediler. Ben de hali hazırda söktüğüm ve garantisi olmadığı için değiştiririm dedim. Sanırım dememin sebebi board'un diğer parçalara zarar verip vermediğini takmadan öğrenemeyecek olmam. Görünürde bir sıkıntı yok gibi hoparlöre sıvı teması olsa bile zarar görmüyorlar kolay kolay ama düzelmeme ihtimali tabii ki var.
280₺ aldığım fiyata göre çok, günümüz fiyatlarına ve ürünün temizliğine göre makul geldi. Bozuk bir şeyi tamir edip gereksiz yere tüketim yolunu tercih etmemek de ayrı bir artı.
Onu da sordum, bir problem yaşamazsınız dedi. Gelsin bakalım, sonucu yazarım. İleride benzer problem yaşayan arkadaşlara da yardımı dokunur.Subwoofer kablosuz ise protokol uymama gibi bir sorun olmaz umarım. Bir de onun board'unun masrafı çıkmasın.
Güzel haber. Gelince gelişmeleri aktarırsınız. Teşekkürler şimdiden.Onu da sordum, bir problem yaşamazsınız dedi. Gelsin bakalım, sonucu yazarım. İleride benzer problem yaşayan arkadaşlara da yardımı dokunur.