Samsung 65cu8100 = 27 kAnladım hocam.
CU8000'in profesyonel incelemesi;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
CU8000 için 30K bence çok para, televizyonda 4K içerik tüketmeyecekseniz yerli markalardan daha ucuz modeller düşünebilirsiniz. Bir de şöyle önemli bir kriter var; gündüz kullanımı olacaksa ve oda aydınlıksa cihaz çok yansıma yapabilir. Çünkü televizyonun anti-glare kaplama oranı diğerlerinden farklı değil + parlaklığı çok düşük. Bu durumda, aydınlık ortamlarda yansıma kaçınılmaz olacaktır. Vestel QA9700 dahi daha parlak bir televizyon.
Sağlam yerden alın. Neresi oralar yazarmisinSamsung 65cu8100 = 27 k
Tcl65c745 = 32.5 k
Tcl65c645 = 30 k civarında
Fiyatlar çok farklı her sitede
önünüze gelen başlığın altına konuyla alakasız mesajlar atarsanız size kimse yardımcı olmaz.!
Arkadaşlar herkese iyi günler 49fıl403 hi level TV stand by sürekli yanıyor power tuşuna bastığımızda TV açılmıyor kumandadan da açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz
Evet Amazon satıcı, 32.5 k iyi fiyat mı bu ürün için? Yukarıda yazdığım kullanım amacı için fazla, gereksiz dediler, arada 5.5k var bilemedim.Baktım ben Amazon 65C745 veriyormuş. Satıcı. Türkiye'deki en iyi firmalardan biri.
Modeller arasında da kesinlikle C745 .
Arada farkları kıyasla donanım olarak değer mi siz karar verirsinEvet Amazon satıcı, 32.5 k iyi fiyat mı bu ürün için? Yukarıda yazdığım kullanım amacı için fazla, gereksiz dediler, arada 5.5k var bilemedim.
TLC pek haz etmem fakat 8000 serisine de o parayı vermem.Samsung 65cu8100 = 27 k
Tcl65c745 = 32.5 k
Tcl65c645 = 30 k civarında
Fiyatlar çok farklı her sitede