Merhaba arkadaşlar samsung yeni seri 65cu8500 çıkmış panel bilgisi olan var mı acaba?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
üstad hkc mi sdp mi karma üretim miVA panel, (8bit + FRC 2bit = 10bit)
Evet SDP ve hkcüstad hkc mi sdp mi karma üretim mi
Karma üretim; VA panel fakat 2 farklı üretici tarafından üretiliyor. CU8000 modeli ile aynı, aradaki tek fark stand ayaklarının farklı olması;üstad hkc mi sdp mi karma üretim mi
Evet, bütçeniz doğrultusundaki beklentinize orantısal şekilde kabul edebilirsiniz. Geçen seneki BU8000 serisinin yeni versiyonu olacak CU8000 modeli. Bu seri Samsung'un en alt segment ve en ekonomik model grubu;Bana da değişimden önerilen ürün. VA HKC/SDP panel ise gönül rahatlığı ile kabul edebilirim sanırım.
Bundan önce aldığım 55BU8000 in yerine 55BU8500 vermişlerdi. Annem ve babam için almıştım zaten. Yani biz arada gidip izliyoruz.Evet, bütçeniz doğrultusundaki beklentinize orantısal şekilde kabul edebilirsiniz. Geçen seneki BU8000 serisinin yeni versiyonu olacak CU8000 modeli. Bu seri Samsung'un en alt segment ve en ekonomik model grubu;
- Qled filtre yok
- Kenar aydınlatma
- Düşük parlaklık
- 60 Hz
Yani şuna benzer olacak;
Evet, bütçeniz doğrultusundaki beklentinize orantısal şekilde kabul edebilirsiniz. Geçen seneki BU8000 serisinin yeni versiyonu olacak CU8000 modeli. Bu seri Samsung'un en alt segment ve en ekonomik model grubu;
- Qled filtre yok
- Kenar aydınlatma
- Düşük parlaklık
- 60 Hz
Yani şuna benzer olacak;
MU7500 ayarında bir televizyon, benzer bir görüntü alırsınız. KU, MU, BU gibi seriler markanın ekonomik modelleri; kenardan aydınlatma, düşük parlaklık, 60 hz, düşük beklentilere göre üretiliyor. Çok yorum yapılacak bir yanı yok, MU'dan önce KU neyse CU da onlar gibi, seneye çıkacak DU da aynısı olacak.Merhaba,
bu modeli almayı planlıyorum kullanan varsa yorumlarını öğrenmek isterim. bu modelden önce kullandığım tv 55MU7500 serisiydi.
55NU8000 serisi var güzel bendekinde 40w ses sistemi- 100/120 Hz yenileme var . sonrakilerde kırpıldı.MU7500 ayarında bir televizyon, benzer bir görüntü alırsınız. KU, MU, BU gibi seriler markanın ekonomik modelleri; kenardan aydınlatma, düşük parlaklık, 60 hz, düşük beklentilere göre üretiliyor. Çok yorum yapılacak bir yanı yok, MU'dan önce KU neyse CU da onlar gibi, seneye çıkacak DU da aynısı olacak.
NU8000 daha iyi, daha parlak bir cihaz. Eskiden televizyonları daha parlak yaparlardı. Mesela Samsung Q80R vs Q80T, Sony X900F/X900E vs X900H/X90J gibi.55NU8000 serisi var güzel bendekinde 40w ses sistemi- 100/120 Hz yenileme var . sonrakilerde kırpıldı.