Samsung 55Q60R nasıldır?

A Çevrimdışı

Armagant

Yeni Üye
22 Eki 2018
5
48
Ben bu tv yi aldım kullanıyorum. Kapalı kutu nu8000 olmayınca ve fiyat yüksek olunca bu modeli aldım. Görüntü gazyet tatmin edici. Renkler çok canlıydı biraz ayarla gerçeğe yakın oldu yada benim istediğim gibi oldu diyeyim. Şu an DTS ve Atmos gibi ses desteği olmadığı gibi sanırım alınacak bir soundbarada hdmiarc ilede passthrough yapmıyormuş gibi anladım forumlardan. O yüzden dahili oynatıcıda taktığım ilk filmle sınıfta kaldık. Gittim 46c650 de izledim filmi. Ses kodek işi çözülürse gayet iyi bit tv bence.

C Çevrimdışı

Canesnaf

Yeni Üye
8 Ocak 2020
8
32
Merhaba 55Q60r den memnunmusumuz acaba fikrinize ihtiyacım var hani 5700 tl vermeye değer mi şu zamanda ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cok anlamıyorum ama galiba ses sistemi kabuö etmiyor televizyon

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Merhaba 55Q60r den memnunmusumuz acaba fikrinize ihtiyacım var hani 5700 tl vermeye değer mi şu zamanda ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cok anlamıyorum ama galiba ses sistemi kabuö etmiyor televizyon

Ses sistemi bağlarsınız ama DTS ve Dolby sesleri çözmüyor sanırım.
Dosya oynatmada desteği yok galiba.

C Çevrimdışı

Canesnaf

Yeni Üye
8 Ocak 2020
8
32
Tesekkurler detaylı bilgi verecek olursanız televizyonu tavsiye edermisiniz ?

A Çevrimdışı

alternatiwe

Aktif Üye
6 Eyl 2018
61
Ben nu8000 bulamayınca q60 düşünmüştüm ama ses codec sorunu ve görüntü kalitesinin nu8000'den düşük olması nedeniyle xf9005 aldım. Alış amacınız film izlemekse local dimming nedeniyle xf9005, oyun oynamaksa freesync nedeniyle q60 derim.

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Ben Samsung ürünlerinin fiyat performans açısından avantajlı olmadığını düşünüyorum.

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Ben Samsung ürünlerinin fiyat performans açısından avantajlı olmadığını düşünüyorum.
Samsung elbette babamızın oğlu değildir ancak!
Oyun ve filmler için olmazsa olmaz olan yüksek ışık ve kontrast oranlarına sahip VA paneli,
Diğer markalar %5/10 oranında kullanırken Samsung VA paneli %100 panellerinde kullanır.
Ve beklentiye göre Ru7 / Q90 arası her cebe hitap eden modelleri vardır.

Konudaki ilgili Q60R ise, "fiyat, segmen ve yılına" göre
Barındırdığı VA/Qled-100Hz donanımı ile alınabilecek "neredeyse" tek paneldir.
İşletim sistemin tizen ise gayet stabildir
Lg webostan geri kalan yanı stabilite değil, sadece türkçe mikrofon desteğinin olmamasıdır..

Geri
Üst Alt