muratala5361
Süper Üye
Herkese selam. Babalar günü indirimlerinde bütçeyi fazla aşmayan kaliteli sakalı komple kesen şekil verebilen makine tavsiyesi istiyorum. Fiyatı 200 lirayı geçmesin. Büyük ihtimal 250 liralık ürünler 200 liraya iner
Philips buldum bir tane ama önerilere açığımİyi günler 17 yıldan beri braun kullanmaktayım ürünleri güzel dayanıklı. Öncelikle ıslak/kuru modellerimi hangisini kullanmak istiyorsunuz (braun da o fiyatlara istediğiniz özellikleri bulmak zor ) başka markalara bakabilirsiniz ( tek marka kullandığım icin digerleri icin yorum yapamıyorum )
O cihaz boyumu aşar o yüzden yeni konu açtım ?Philips S1070-04 Islak Kuru Tıraş Makinesi
21 Yıldır Philips tıraş makineleri ile traş oluyorum, en son Philips S5420 modelini kullanmıştım, hiç beklemediğim şekilde bıçakları 2,5 yılda köreldi bu yüzden Philips S1070-04 Islak kuru tıraş makinesini 180 liraya 6 taksit aldım. Genel olarak Philips rahatlığı ile kalitesi mevcut, kendi...tavsiyeforumu.com
Traş Makinesi Tavsiyesi
Yakın zamanda işe başlayacağımdan dolayı hergün traş olmak zorunda kalacağım. Bıçaklarla yüzümü tahriş etmek yerine hem daha basit hemde minimum tahriş için traş makinesi almak istiyorum. Maksimum bütçem 300 tl. Philips ve Remington gözüme çarptı. Remington kullanan var mı? Memnun mu? Panasonic...tavsiyeforumu.com
Konu açmadan önce forumda arama yapmakta fayda var...
Sen haklısın pardon...O cihaz boyumu aşar o yüzden yeni konu açtım ?
Bunun haklılıkla haksızlıkla alakası yok. Yeni konu açmanın ne zararı var. Eğer hatalıysam haksızsam forumun temel konusu Vestel tvlere ful yazılım konusu hiç baştan inmiyo ama bazı arkadaşlarımız yeni konu açıyolar ful yazılım istemek için onu ne yapacaz? Milletş yargılamaya gerek yok konu açmanın zararıda yokSen haklısın pardon...
Sen tamamen haklısın...Bunun haklılıkla haksızlıkla alakası yok. Yeni konu açmanın ne zararı var. Eğer hatalıysam haksızsam forumun temel konusu Vestel tvlere ful yazılım konusu hiç baştan inmiyo ama bazı arkadaşlarımız yeni konu açıyolar ful yazılım istemek için onu ne yapacaz? Milletş yargılamaya gerek yok konu açmanın zararıda yok
model öneriniz var mısakal trasinda uzman Panasonic dir 14000 devirli makine al alti kurtarmaz liner motor sinek kaydı traş yapar