memed3
Aktif Üye
- 11 Kas 2018
- 241
- 44
teşekkürler ustam.Güle güle kullan sevgili memed3
teşekkürler ustam.Güle güle kullan sevgili memed3
Fiyat olarak iyiymiş, ürünün iyi olduğunu da sen yazmışsın, daha ne olsun...Powertech 758 tıraş makinesi geldi sakal tıraşı gayet başarılı ve sıfıra yakın kesti. 3kademe hız ayarı var sarj göstergesi var. Ben memnun kaldım. Fiyatı 150 tl gayet uygun.
4 yıllık makine dün cortladı maalesef... Bu gün A101"de Aprilla Ahc 5018 modeline denk geldim, normal satışı yoktu broşürlerde nasıl oldu anlayamadım 100 lira fiyatını görünce aldım. Umarım 4 yıl birlikteliğimiz olur.4 yıl önce 30 liraya goldmaster aldım hâlâ kullanıyorum tavsiye ederim ancak ülke ekonomisi mükemmel olduğu için 200 liranın üzerinde fiyatı var. Emeği geçenlerin Allah belasını tersten versin. Amin.
Güle güle kullan ,neresi cortladı4 yıllık makine dün cortladı maalesef... Bu gün A101"de Aprilla Ahc 5018 modeline denk geldim, normal satışı yoktu broşürlerde nasıl oldu anlayamadım 100 lira fiyatını görünce aldım. Umarım 4 yıl birlikteliğimiz olur.
Bıçak kısmındaki beyaz plastik kırılmış abi.Güle güle kullan ,neresi cortladı
Bıçağı tutan plastik ,hımmm, tamam o zaman at gitsinBıçak kısmındaki beyaz plastik kırılmış abi.
Şarjlı değil ama sağlam makine kullanıyorum kendim .Herkese merhaba. Saç kesme makinesi bakıyorum, şarjlı olanlardan. 2 sene önce aldığım Philips artık işlev görmüyor. Saç sıkıştırma, düğmede tutukluk ve şarjı az gitme gibi durumları olmaya başladı. 250 lira civarı bir ürün bakıyorum. Grundig MC 6840 ve Remington PG6130 modellerine baktım işimi görür gibi geldi. Bunlar nasıldır ve önerebileceğiniz başka cihazlar varsa bakabilirim.
Teşekkür ederim, şarjlı istiyorum ama yine aklımda bulunsun.Şarjlı değil ama sağlam makine kullanıyorum kendim .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bizde görsek iyiydi ?arkadaşlar bim ve a101 de gördüğüm iki traş makinası var ikiside aynı para 150 tl, acaba aramızda kullanan varsa hangisini tavsiye edersiniz