çin malı demek dandik demek değilki çinliler öyle kaliteli ürünler yapıyorki paradan haber verin Arçelik-beko aldım onlarda bile made ın pcr yazıyor sözde yerli milli diye milleti kekliyorlar.Bende çin malı var ,hanım 3 numara kesiyor ,2 yıldır kullanıyoruz (oğlum ile) ,daha tık demedi bizim çinli,ama siz almayın ,bana da hediye geldi
Sevgili ataseven,bende zaten "kötü" anlamında yazmamıştım ,hani alınır da bozulursa sonra "abi sen söyledin ,aldım 1 ayda bozuldu" denmesin diye hatırlatma için yazmıştımçin malı demek dandik demek değilki çinliler öyle kaliteli ürünler yapıyorki paradan haber verin Arçelik-beko aldım onlarda bile made ın pcr yazıyor sözde yerli milli diye milleti kekliyorlar.
Bahsettiğim ürün bu ve Carrefoursa'da indirime girmiş.4 yıl önce 30 liraya goldmaster aldım hâlâ kullanıyorum tavsiye ederim ancak ülke ekonomisi mükemmel olduğu için 200 liranın üzerinde fiyatı var. Emeği geçenlerin Allah belasını tersten versin. Amin.
Günümüzde, her şey fason üretim olduğu için markaya takılmaya veya eski dönemleri ile kıyaslamaya lüzum da kalmadı.goldmaster sd uydu alıcılarında çok iyidi hd uydu alıcıları ise vasattan öteye geçemedi küçük ev aletleride anladığım kadarıyla yapıyor fakat kaliteleri ne seviyede bilemiyorum.
yorumlara ben güvenmiyorum iyi yorum yapınca yayınlıyorlar olumsuz yorum yapınca yayınlamıyorlar.Ben bugün powertech 758 aldim sıfıra yakın kesiyor diye olumlu yorumlar vardı. Kargo gelsin deneyeyim.
Güle güle kullan sevgili memed3Powertech 758 tıraş makinesi geldi sakal tıraşı gayet başarılı ve sıfıra yakın kesti. 3kademe hız ayarı var sarj göstergesi var. Ben memnun kaldım. Fiyatı 150 tl gayet uygun.