S SPORT PLUS

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
katar bu kadar popülerken zor gibi . ne varsa katar'a sat şeklinde bir promosyon var sanıyorum. :krokop
 
T Çevrimdışı

tabula rasa

Yeni Üye
6 May 2020
48
35
Tüpçünün D-Smart ı varken Saran'a felan yedirmezler Süper Lig'i zaten ?
Tüpçünün teknik ve altyapı imkanlarını kullanıyor zaten ssport, spikerler aynı, stüdyolar başlangıçta aynıydı şimdi nasıldır bilemiyorum. Tüpçünün aldığı La Liga 1 ay bile geçmeden ssport'a da geldi, sağlam bir paslaşma var yani D-Smart ile aralarında.

Yıllardır Amerika'daki gibi bir sistemin hayalini kuruyorum, herhangi bir network sağlayıcıdan hizmet alıp TNT, ESPN ya da Fox Sports gibi içerikleri tercihli olarak satın alabilmek... Ssport 3 yıldır sektörde böyle bir şeyin var olabileceğini gösterdi ama Süper Lig yayını bambaşka bir olay. En büyük korkum Süper Ligi alıp da bugüne dek gayet uygun fiyatla sundukları EPL, Bundesliga ve NBA gibi hizmetleri Digitürkvari bir şekilde kıymete bindirmeleri. Yıllık 100 liraya bu saydıklarımın hepsini sattılar daha yakın zamanda, Digitürk Süper Lig elinde diye Seri A ve Fransa Liginden başka numarası olmayan ek spor paketlerine 30-40 lira para çekiyor!

Katarlılar bize müsade diyip gittiğinde devlet kontrolünde diyebileceğimiz Tivibu + D-Smart'a ortaklığına yayınları almak görevi düşebilir (öyle de olacak gibi) bu durumda Saran'ı da ortak etmeleri pek muhtemel.
 
T Çevrimdışı

Tugi136 

Aktif Üye
20 Nis 2020
494
30
Screenshot_20210322-193235.jpg
 
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
46
Ssport 1 ve 2 blutv de mevcut, diğer tüm içerikle beraber yıllık abonelikte aylık 10 liraya geliyor, premier lig. Bundesliga, Nba, f1 hepsi var plusta ekstra bir şey varsa bilmiyorum
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt