teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sen daha yatmadınmı mubarek,yarın iş yokmu ,ona göre arayayım şimdiMX25L128 yazsın yeter
128 = 16
256 = 32 MB dir
Sen daha yatmadınmı mubarek,yarın iş yokmu ,ona göre arayayım şimdiMX25L128 yazsın yeter
128 = 16
256 = 32 MB dir
Cevapalr için sağ olun,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu işe yarar mı?
Cihazın fotosunu vermiş aşağıdaki mesajda ,bende var senin dediğin türden kablolu,ama atmadı,boşuna ona para verme
Ben teşekkür ederimteraspy, Üstat Botech 600Z bu flash nasıl değiştirebiliriz 2 adet verdiğiniz linkten aldım geldi bildiğiniz bir videosu varmı youtebe da yada başka yerde.Bizler için harcamış olduğunuz emek ve destekleriniz için Teşekkür ederim Kolay gelsin
hocam merhaba,Açıklama yapmıştım kulaklık jakı ile alakalı
Sen 2.ci fotodaki beyaz soketli kısmı yapacaksın ,kulaklık jakı başka alıcı içindir ,ortak bağlıdır ,ister soketi ister jakı kullan ,cihaza göre değişiyor yani
harikasın hocam. arayım duruyordum sonunda buldum. Diğerlerinin şeması heryerde var ama mini usb neden yok anlamadım. Elimde 2 tane rs232 ile yazılım atmamı bekleyen cihaz var ikisi de mini usb bağlantılı.Aşağıdaki linkte vermiştim
Kendi işini kendin yap - 2 "Uydu cihazlarında rs232 bağlantı uçları"
Evet,dersimizin 2.ci sayısında rs232 bağlantısını nasıl yaparımın cevabını bulacaksınız,aslında eli havya tutan herkesin kolaylıkla yapabileceği bir iştir,çok kolaydır ,zorluk derecesi olarak 5 üzerinden 2 verebilirim :) Aşağıdaki fotoğrafta görünüyor : Fotoğrafı indirip pcde saklayın :ok ***...tavsiyeforumu.com
Güle güle kullan,mini'de bağlantı standart olmaya bilir belki ,olmazsa bakır yolları takip edersinharikasın hocam. arayım duruyordum sonunda buldum. Diğerlerinin şeması heryerde var ama mini usb neden yok anlamadım. Elimde 2 tane rs232 ile yazılım atmamı bekleyen cihaz var ikisi de mini usb bağlantılı.
Güle güle kullan,mini'de bağlantı standart olmaya bilir belki ,olmazsa bakır yolları takip edersin
Bu cihazların işlemcisi nedir?
Hımm,gx6605s işlemci görünüyor cihazcihazlarla alakalı
hd olanın bilgilerini kaydetmiştim. Adı hues nirvana. Botech 500 hd plus ve Wismann 500 hd plus ile aynı özellikliymiş bildiğim o kadar. Buna usbden yazılım atarken uçmuştu bir daha açılmadı o yüzden rs232 den deneyecektim.
yükleyici versiyonu ; V1.2.0.0
lib ; 2017-07-26
uygulama ; V1.6.3.4
Donanım soft ; V1.9.6-4
Donanım bilgisi ; V1.8.0_SVN0000
Standard db : 2.0.0.0
scart girişli olan hakkında ise hiçbirşey bilmiyorum hocam.
olabilir hocam. Önemli olan çalışması benim için şu anHımm,gx6605s işlemci görünüyor cihaz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim ,sırf kablo yetmiyor ,ayrıca usb to rs232 almalısın ki işe yarasınolabilir hocam. Önemli olan çalışması benim için şu an
Eldeki malzemeleri bir araştırayım gerekli olan şeyler varsa kabloyu yapıp denerim. Malum corona yüzünden acil ihtiyaçlar hariç çok çıkmak istemiyorum.
Tekrar teşekkürler. iyi akşamlar.