A
ahmetfurkan
Yeni Üye
- 19 Haz 2019
- 9
- 35
Cesaret 244 usta bende de sendeki gibi kablo yaptırdım ama pc laptop da com Port görüyor ama no stuch ıc şeklinde hata geliyor ne yapmam lazım
Bundan 3 çeşit var benim bildiğim,eve döndüğümde 3çünüde sıkıştırır yüklerim ve link veririm indirip denersinteraspy, usta
Bu cihazı aldığınızda sürücü diski de içinde
dediğin aparattan bende vardı içindeki sürücü çöktü işe yaramıyor.
buna tekrar sürücü diski nasıl yüklenir ve yazılımı nedir.
İlk sayfada fotolarını yayınladımKafam karıştı, imdi bize neler lazım ?
İlk sayfada fotolarını yayınladım
1-usb to rs232
2-dişi DB9 ve kablo
3-Laptop veya masaüstü pc
NOT:
Masaüstü pc olursa usb to rs232 olmayacak,DB9 pcden direk cihaza bağlanacak
Açıklama yapmıştım kulaklık jakı ile alakalıVar bende rs232, 600 hd 'ye kulaklık jakı mı yoksa ne sokacağım ? Görsel var ama tam anlamadım gene :(
Sen 2.ci fotodaki beyaz soketli kısmı yapacaksın ,kulaklık jakı başka alıcı içindir ,ortak bağlıdır ,ister soketi ister jakı kullan ,cihaza göre değişiyor yaniBuradaki kulaklık jakı tabiri ilgili uydu alıcısına uygundur,bazı alıcılarda giriş farklı olabilir ,ona göre bağlantınızı yapın -yaptırın
Açıklama yapmıştım kulaklık jakı ile alakalı
Sen 2.ci fotodaki beyaz soketli kısmı yapacaksın ,kulaklık jakı başka alıcı içindir ,ortak bağlıdır ,ister soketi ister jakı kullan ,cihaza göre değişiyor yani
Soket işte ,üçlü soketO beyaz şeyin adı ne hani cihaza giren ?
Mx25L6406em bunu yap 256 desteklemiyor cihazdigiulamaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu işe yarar mı ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tercih etmeliyim ?
En fazla 16 MB olsun yani 128mbit