vanosfer
Aktif Üye
- 17 Ocak 2019
- 293
Merhaba. Babaevine 32 inç uyguna led tv ararken bu markaya denk geldim. Markayı internette araştırırken yaşadığım şehir Bursa'da merkezinin olduğunu görüntüledim. Hemen aradım, nedir bu Rose TV diye.
Tüm parçaları Çin'den gelen, montajı burada yapılan bir TV olduğunu,
IPS panel tercih etttiklerini,
TV için 2 yıl standart elektronik garantisi olduğunu,
Son zamanlarda TV'lerdeki fiyat artışına panel fiyatlarına Çin'de gelen zamların etkili olduğunu ve fiyatların daha da artacağını,
Konteyner başına alınan ücretin 1500/2000 Dolar'dan 5000-6000 Dolar civarına çıkmasının fiyatları yükselttiği gibi bir takım bilgiler edindim.
Fiyatları çok çok uygun değil. Hani görmediğim için tavsiye edilir edilmez bilmem. Ama bu TV piyasasının fiyatları aldı başını gitti. Bakalım sonu ne olacak bu piyasanın.
Tüm parçaları Çin'den gelen, montajı burada yapılan bir TV olduğunu,
IPS panel tercih etttiklerini,
TV için 2 yıl standart elektronik garantisi olduğunu,
Son zamanlarda TV'lerdeki fiyat artışına panel fiyatlarına Çin'de gelen zamların etkili olduğunu ve fiyatların daha da artacağını,
Konteyner başına alınan ücretin 1500/2000 Dolar'dan 5000-6000 Dolar civarına çıkmasının fiyatları yükselttiği gibi bir takım bilgiler edindim.
Fiyatları çok çok uygun değil. Hani görmediğim için tavsiye edilir edilmez bilmem. Ama bu TV piyasasının fiyatları aldı başını gitti. Bakalım sonu ne olacak bu piyasanın.