B Çevrimdışı

bugi03

Aktif Üye
23 Mar 2021
54
30
Merhaba kediniz var silikon-kauçuk fırcalı modeller yerine kıl fırçalı modellere bakın kıl,tüyü daha iyi toplayacaktır.

İrobot roomba j7 sadece kuru temizlik yapar moplama özelliği yok.
ecovacs deeboot şuan aktif olarak kullanıyorum kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.
roborock s7 vmax bütçeniz yetiyorsa diğer ürünlere bakmayın bile ama rakibi Ecovacs Omni X1 gözatın.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. s7 ile s7 vmax arasında hatrı sayılır bir fiyat farkı var. Sizce değer mi? Birde forumda çok denk geldiğim 360 s10 diye bir model var. Onun hakkında yorumunuz nedir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. s7 ile s7 vmax arasında hatrı sayılır bir fiyat farkı var. Sizce değer mi? Birde forumda çok denk geldiğim 360 s10 diye bir model var. Onun hakkında yorumunuz nedir?
söyle bir durum var evde bayan veya tüylü hayvan varsa boşaltım istasyonlu modellerin gereği kalmıyor.
çünkü fırcalara dolanan kıl ve tüylerin 2-3 kullanımda temizlenmesi gerekiyor yani hertürlü bakım-ilgilenmek zorundasınız
boşaltım istasyonu sizi bakım derdinde kurtarmıyor
fırçayı temizliği yapılırken toz hanesini boşaltmakta 30sn sürmez heralde.

360 ilgili çok iyi yorumlar var düşük bütçeyle alınabilecek en iyi makina gibi.

B Çevrimdışı

bugi03

Aktif Üye
23 Mar 2021
54
30
söyle bir durum var evde bayan veya tüylü hayvan varsa boşaltım istasyonlu modellerin gereği kalmıyor.
çünkü fırcalara dolanan kıl ve tüylerin 2-3 kullanımda temizlenmesi gerekiyor yani hertürlü bakım-ilgilenmek zorundasınız
boşaltım istasyonu sizi bakım derdinde kurtarmıyor
fırçayı temizliği yapılırken toz hanesini boşaltmakta 30sn sürmez heralde.

360 ilgili çok iyi yorumlar var düşük bütçeyle alınabilecek en iyi makina gibi.
Evet 360 s10 fiyatına göre yorumları çok güzel. Sadece teknik servis sorunu varmış ama roborge diye bir firma teknik servis olarak hizmet vermeye başlamış yorumları iyi. Sanırım onlardan garantili s10 alacağım gibi. Fiyat s7 den sonra çok cezbedici.

B Çevrimdışı

bugi03

Aktif Üye
23 Mar 2021
54
30
Tercihimi 360 s10 modelinden yana kullandım. İlk gözlemlerim haritalandırma pürüzsüz çok memnun kaldım. Süpürme modu da gayet başarılı, silme modunu daha denemedim.

Geri
Üst Alt