Regal Qled TV Kampanya ile alınır mı

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,505
Öyle oldu zaten yazarken virgül kullanmadığımdan karışmış sanırım. :) Servis kutuyu açıp kurdu. Ben de televizyonu açtığım gibi panelin kırık olduğunu görünce moralim gitti demek istemiştim. Vestel 65" qled hepsiburadada 15500 gözükürken, bayide 14000 e aldım. Bayilerden fiyat almakta fayda var. Arkadaşım 32" tv aldı 2 defa kırık geldi 3. de sonunda sağlam geldi ama kaç ay uğraştı. Kargocuların standartları iyileşmedikçe internetten tv almaya olumlu bakamıyorum ben.

Bu arada Regal ve Vestel'in Qled'lerinden sonra Toshiba Qled'ler de çıktı. Regal almayı planlayan arkadaşlara belki farklı bir tercih olabilir.
Bayi tanıdıksa indirim yapıyor.
Bir de peşin alımlarda da indirim oluyor.
Zamanında peşin almıştık, tanıdık bayi güzel indirim yapmıştı. (Katolog fiyatına kıyasla.)
Sene 2013 civarları tabi.

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
36
Öyle oldu zaten yazarken virgül kullanmadığımdan karışmış sanırım. :) Servis kutuyu açıp kurdu. Ben de televizyonu açtığım gibi panelin kırık olduğunu görünce moralim gitti demek istemiştim. Vestel 65" qled hepsiburadada 15500 gözükürken, bayide 14000 e aldım. Bayilerden fiyat almakta fayda var. Arkadaşım 32" tv aldı 2 defa kırık geldi 3. de sonunda sağlam geldi ama kaç ay uğraştı. Kargocuların standartları iyileşmedikçe internetten tv almaya olumlu bakamıyorum ben.

Bu arada Regal ve Vestel'in Qled'lerinden sonra Toshiba Qled'ler de çıktı. Regal almayı planlayan arkadaşlara belki farklı bir tercih olabilir.
Anladım hocam şans meselesi o zaman, bize kırık denk gelmedi çok şükür

Z Çevrimdışı

zahidoguz1

Yeni Üye
6 Ağu 2022
19
28
Merhabalar bugün Vestel 65q9900 aldım şöyle bir bulutlanma ile karşılaştım akşam vakti orta alt kısımda karanlıkta ışık sızması çok bariz ve seyir keyfini bozuyor

IMG_20220906_213234.jpg
IMG_20220906_213228.jpg

Adem Helvacı Adem Helvacı Umut Barış Umut Barış

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
35
Hiç normal değil, bende de aynı tv var. 65q9900 teknik özellikler başlığında paylaşmıştım.

Z Çevrimdışı

zahidoguz1

Yeni Üye
6 Ağu 2022
19
28
Bugün onaylandı ve yenisi ile değiştireceklermiş Vestel den aşırı soğudum yeni gelen üründe sıkıntılı çıkarsa tamamen iade edeceğim.

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Ben de şimdi bu Regal cihaza bakıyorum ama mantıklı olan bayiden almak gibi gözüküyor internette 11.000 liraya bir yer satıyor ama seri numarası paylaşır mı paylaşmaz mı bilmiyorum Bir de kargo mevzuları çok sıkıntı, bir anda yani dertsiz başımıza dert olur bu işler ben direk karşıdan izlediğim icin Sakai VA benım icin ideal olur, bir tane regal bayisi bulursam istanbul bahçelievlerde gidip bakıp elinde varsa vs panellisini alıcam

Geri
Üst Alt