Geçen hafta Trendyol Reyonev'den Regal 65" Qled aldım. Kutuda hasar olmasa da panel kırık geldi ve iade ettim satıcı sağolsun hızlıca iadeyi kabul etti. Sonra internetten alınmaz diyerek Vestel bayinin yolunu tuttum ve son 1 tane 65Q9900 kalmıştı. Hemen aldım 14bine 9 taksit. İnternetten almanızı tavsiye etmem hem kırık gelme riski yüksek, iadeyle siz uğraşacaksınız hem de taksit sadece 4'e kadar. Bayiden alınca kafa rahat oluyor, birşey çıkarsa yetkili servis değişimi kendi yapıyor.
Alacaksanız kesinlikle Qled öneririm. Vestel'in farkı dolby ses sistemi de var, kuvvetli gayet. Eğer tam karşısından izleyecekseniz VA da işinizi görecektir. Daha geniş açı olsun derseniz İPS öneriliyor. Vestel 65Q9900'de zaten sadece IPS panel var. Tercihinizi buna göre yapabilirsiniz. Daha ucuza qled tv yok bu fiyatlarda, bütçenize hangisi uyuyorsa alabilirsiniz. Düz led vestel alasıya kadar regal qled tercihim olurdu.
Renkler canlı vestel qledde. Laptopumdaki 60hz monitörde futbol topu nasıl gözüküyorsa öyle gözüküyor. Rahatsız etmiyor hareketli sahneler. Upscalingi beğendim. Benim gibi son kullanıcıyı tatmin etti. Başka bir tv ile karşılaştırma imkanım yok ama bunu da belirtmem gerek.