- 23 Kas 2017
- 20,960
Yükseltirsiniz ama küçük gözükür yazılar vs.VEGA ile bağlantı yaptım 1366x768'dir doğrudur. Yükseltebilme ihtimalim söz konusumudur? Evet ise yöntemi nedir. Belirtirmisiniz?
Çünkü paneliniz 1080p değil.
Yükseltirsiniz ama küçük gözükür yazılar vs.VEGA ile bağlantı yaptım 1366x768'dir doğrudur. Yükseltebilme ihtimalim söz konusumudur? Evet ise yöntemi nedir. Belirtirmisiniz?
denemekte fayda var hocam, işlemi nasıl sağlıyabilirim?Yükseltirsiniz ama küçük gözükür yazılar vs.
Çünkü paneliniz 1080p değil.
Özel çözünürlük girmeniz lazım veya en boy oranı, hizalama değiştirmeniz lazım.denemekte fayda var hocam, işlemi nasıl sağlıyabilirim?
Bu işlem için yetersiz bir cihaz mevcut. Denedim fakat yeterlilikle kalite alamadım. Teşekkür ederim bilginiz için.Özel çözünürlük girmeniz lazım veya en boy oranı, hizalama değiştirmeniz lazım.
Arayüzü hatırlamadığım için bir şey diyemiyorum.
Ekran kartının yazılımından yapacaksınız.
Zamanında ben de 22 inç Vestel'de yapmıştım, verimsizdi.
O yüzden 1366x768 de kullanmıştım VGA üzerinden.
Diğer arkadaşlarımız biraz daha iyi cihazlarda net bir şekilde kalite alabilir.Bu işlem için yetersiz bir cihaz mevcut. Denedim fakat yeterlilikle kalite alamadım. Teşekkür ederim bilginiz için.
İş panelde bitiyor maalesef.Diğer arkadaşlarımız biraz daha iyi cihazlarda net bir şekilde kalite alabilir.
Teşekkürler.İş panelde bitiyor maalesef.
Panel full hd ise 1080p sinyali düzgün ölçekleniyor.
Onun dışında aşırı küçük yazıları windows üzerinden ölçekleme büyüterek düzeltmeyi deneyebilirsiniz.
Ama yine en boy oranı oturmayacaktır bence.