Oyun oynamadığım için bişey diyemiyorum. Sizin telefon neydi?bir sürü uygulama var bir iki tane denedim olmadı. tavsiye edebileceğiniz oyun yansıtabileceğim program varmı?
Bı ker gördü bidaga görmedi dediniz ayrıca ekran tam ekran olmuyor dediniz
Oyun oynamadığım için bişey diyemiyorum. Sizin telefon neydi?bir sürü uygulama var bir iki tane denedim olmadı. tavsiye edebileceğiniz oyun yansıtabileceğim program varmı?
Ekran çözünürlüğü 1520 ye 720 senin TV ise 3840x2160 tam ekran doldurabilir mi bilemedim. Ama epey ve diğer sitelere baktığımda ekran yansıtma özelliği goremedim ?vestel venüs v7
bir kere yanısttı sonra yansıtaamadım. ilk yansıttığımda da tam ekran olmamıştı
Ekran yansıtma özelliği yok telefonumun. Ama Google home ile bir kere yansıttıtim bir daha olmadı servis çağırsam ücretsiz bakar mıEkran çözünürlüğü 1520 ye 720 senin TV ise 3840x2160 tam ekran doldurabilir mi bilemedim. Ama epey ve diğer sitelere baktığımda ekran yansıtma özelliği goremedim ?
Geldiğinde kendi telefonu ile deneyecek ve sorun yoksa ücret alacaktır siz farklı cihazlarla deneyin ondan sonra arıza olduğunda şüphe ederseniz servisi çağırınEkran yansıtma özelliği yok telefonumun. Ama Google home ile bir kere yansıttıtim bir daha olmadı servis çağırsam ücretsiz bakar mı