tamam çekip atayım hemen sanımca eski sürüm yazılım yüklü tv de.Servis Menüye girip herhangi birşey kurcalamadan fotoğraf atarmısın?
Servis Menüye girip herhangi birşey kurcalamadan fotoğraf atarmısın?
Internette sizin tv niz 1 yil hediyeli Blutv aboneligi ile satiliyor,buradan tv nizin smart menüsünde Blutv oldugu sonucunu cikarabiliriz."Regal 4k modelleri, Regal 4k özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile ... REGAL 58R7540UA ULTRA HD 4K SMART LED TV(1 YILLIK BLUTV ABONELİĞİ ... "Sizin smart menüsünde cikmamasi ilginc..Eger tv nizin profili alip paylasabilirseniz yardimci olmaya calisirim.Forumda gerekli bilgiler mevcut.eski sürüm
nasil alicam profilini?Internette sizin tv niz 1 yil hediyeli Blutv aboneligi ile satiliyor,buradan tv nizin smart menüsünde Blutv oldugu sonucunu cikarabiliriz."Regal 4k modelleri, Regal 4k özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile ... REGAL 58R7540UA ULTRA HD 4K SMART LED TV(1 YILLIK BLUTV ABONELİĞİ ... "Sizin smart menüsünde cikmamasi ilginc..Eger tv nizin profili alip paylasabilirseniz yardimci olmaya calisirim.Forumda gerekli bilgiler mevcut.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/ buradaki paylasilanlari inceleyin gerekli hersey konu icinde mevcut.siz anakartinizi eklemeniz gerekecek mb230 yapmaniz gerekiyor o konu hakkindada ilerleyen sayfalarda bilgi var.nasil alicam profilini?
Senin 65 ub 9100 ün pvr açıktı değil mi, onun sw profili bana atar mısın hocamİsterseniz ben, benim 58R7540UA nın SW profil dosyasını verebilirim. Blu TV ve Harddiske kayıt özelliğide açık.
axiom un düzenlediği SW profil yüklü. bana özelden mail verebilirsen göndereyim.Senin 65 ub 9100 ün pvr açıktı değil mi, onun sw profili bana atar mısın hocam
Senin 65 ub 9100 ün pvr açıktı değil mi, onun sw profili bana atar mısın hocam
Sevgili Aragorn ,profili al ama yükleme,kendi tvden aldığın profillerle kıyasla ve kendi profilini editleyip yükle tvyeaxiom un düzenlediği SW profil yüklü. bana özelden mail verebilirsen göndereyim.
Ben tv kartı aynı da olsa ,farklı bir tvden alınma profil dosyasını tvye atmaktan yana değilim açıkçası ,ayrıca 3d, çift ekran ,dts, BT , v.s açmak zor değil sevgili palet ,ama tabii donanım desteği olmalı mutlaka ,ancak bunları kesinlikle kendi tvnden alınma dosyalar ile yapmalısınAragorn; Benim 65 ub 9100 panel Lg IPS, hatırladığım kadarıyla sizdeki Samsung VA. Pwr için bu fark edermi bilmiyorum. ama teraspy dediği doğru..
Ben axiom un diğer forumda verdiği kendi SW profilinde 3D ve Dual view de açık. ? Ama panel'in desteği olmadığı için tabii ki bunlar çalışmıyor. buna rağmen SW yi yükledim ve halen bu şekilde kullanıyorum. ?