Rica ederim kardeşim, tercihiniz ve sonrası ile ilgili de bili verirseniz çok sevinirimTeşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim, tercihiniz ve sonrası ile ilgili de bili verirseniz çok sevinirim
merhaba hocam, aynı modeli almayı düşünüyorum. Ne kadara aldınız?Tercihim regal oldu. Standart kullanıcı olmamdan, slim kasa olmasından ve biraz daha maddi olarak uygun olmasından dolayı. siparişi verdim. Gelince tekrar bilgi veririm. Teşekkürler.
İndirimle ve puanla 2300 civarına geldi. Bugün bayiye sordum 2800 son fiyat verdi.merhaba hocam, aynı modeli almayı düşünüyorum. Ne kadara aldınız?
Benzer fiyat oluyordu bende de, incelemenizi bekliyorum.İndirimle ve puanla 2300 civarına geldi. Bugün bayiye sordum 2800 son fiyat verdi.
bu test sizde oluyorsa buradanda kontrol edebilir misiniz?Merhabalar. Tv bugün kuruldu. Tv olayından çok anlamadığımdan geneş itibariyle bana çok güzel geldi. Biraz kanal geçişleri yavaş gibi. Ado hocam bakabilirsen sevinirim. Tv ile ilgili yapmam gereken birşey var mıdır? Şimdi fotoğraf çekerken farkettim menü ekranında siyah kısımda yatay paralel çizgiler var gibi normal midir?
Seri no:8005110 8000 43
bu test sizde oluyorsa buradanda kontrol edebilir misiniz?
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-ilk-kurulum-ve-panel-test-uygulamasi-resimli-anlatim.604/
Teşekkürler.Testi yaptım. Bulutlanma yok. Ölü piksel yok. Hafif rahatsız etmeyecek düzeyde ışık sızması mevcut. Lifetime 349.
Rica ederim. Siyah ekranda aynı yatay çizgiler var mıydı?
Bende aynı modelden almayı düşünüyorum, hakkında hiç inceleme/kullanan bulamadığımdan kararsız kaldım.
Lifetime için Ado hocam yorum yapabilir, pek bilgim yok benim.