DH paylaştım ama ilgi görnedi..
herkes Sammy, Lg fırsatı kovalıyor..
Abicim DH maalesef aldığı komisyona göre ürün öneriyor, Bu aralar SAMSUNG borsası yüksek prim ödediği için sürekli SAMSUNG a koşuyorlar
Kimse demiyor ki ''yahu vatandaşın parası var mı acaba?''
Bizler satıcı pazarlamacı değiliz o nedenle kişiye uygun ürün önermeye çalışıyoruz. Yeri geliyor ''Sen AWOX al boşa para verme'' diyoruz, yeri geliyor ''Aman abi ona o parayı verebiliyorsan burada sana daha uygun olan şu var'' diyoruz.
Yani bizde ibre hep değişkendir.
Can abimizin kriterleri başkadır, benim kriterlerim başkdır, Teknik olarak farklı baksak da sonuç olarak hep tüketici odaklı yaklaşırız.
Bu anlamda ben öncelikle marka değeri adı altında gereksiz para vermenin önüne geçmek mümkünse önce ona bakıyorum, Tüketici eğer normalin üzerinde hassas ise ana markalara yönleniyorum, Tüketici afedersiniz KIL bir tip ise profesyonel marka modellere yöneliyorum.
Bu nedenle tv önermeden evvel kullanıcı profilini analiz etmek önemlidir.
3 yıl garantisi, Kullandığı kaliteli panel markaları, Satış sonrası hizmetlerinde yarattığı fark, 2012 den sonra katettiği büyük yol nedeniyle ben güvenerek VESTEL üretimi ürünleri oldukça önerdim çok şükür hemen hemen hiç de yanılmadım kişiye özel önerdiğim modellerde, geri dönen arkadaşlar sağ olsun hep olumlu yorumlar yazdılar ürünlerle ilgili.
JVC 50'' konusunda beğenmeyip iade eden bir kaç arkadaşımız oldu lakin ben onların da iade ettiklerine pişman olacaklarına adım gibi eminim
Hele ki son yayınladığım yazılımdan sonra JVC kullanıcısı kardeşlerimizin aşırı mutlu geri dönüşlerinden sonra bu neredeyse artık KESİn diyebileceğim bir öngörü oldu
Sizde de durum farklı değil azizim.