Regal 43R6520F SS IPTV Sıkıntısı

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
TV yi resetleyip denediniz mi?
Resetten kastım kapa aç değil servis menüsünden diagnostic içinden factory reset yapıp tekrar kurunuz tekrar gözlemleyiniz.
Bu tavsiyenizi güncelleme yapıp uygulamıştım. Ancak sonuç hala aynı. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla yükleme yapınca olabiliyor. Ayrıca farklı bir liste denediniz mi? Yani m3u uzantılı dosyadan bahsediyorum.
Evet, bir kaç kanallı listeyle de, fazla kanallı listeyle de denedim.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
TV'nin RAM'i yetmiyor olabilir.
Onun dışında SSIPTV kaynaklı bir sorun olabilir, ona da Vestel bir şey yapamaz muhtemelen.
MB211S anakartlı modeli kullanıyorum.
Babama Vestel 43FD7500, MB211 anakartlısını almıştım. Onda sorunsuz çalıştırıyoruz ancak daha güncel anakartlı model olan Regal'de sıkıntı mevcut.

4k ve hevc görüntü olabilirmi ,farklı bir m3u dosyası denendimi acaba ?
Birden farklı kaynağa ait ip tv listeleri denendi, ancak sıkıntı devam ediyor. SD, HD, FHD gibi farklı görüntü kalitelerini içeren yayınlar, listeler denendi, sorun hepsinde aynı şekilde devam etmekte.

SSIPTV Yerine OTT Player deneyin. bence SSIPTV ye göre daha stabil.
tek eksi yanı gruplama yapmaması.
SS IPTV'den memnun olsam da, OTT Player için kurulum araştırmalarım devam ediyor. SS IPTV'nin daha stabil olduğunu düşünüyordum ancak cihazım beni üzüyor bu konuda. OTT Player için de ilerleyen günlerde deneme yapacağım. Teşekkürler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
SS IPTV'den memnun olsam da, OTT Player için kurulum araştırmalarım devam ediyor. SS IPTV'nin daha stabil olduğunu düşünüyordum ancak cihazım beni üzüyor bu konuda. OTT Player için de ilerleyen günlerde deneme yapacağım. Teşekkürler.
En azından denersin,ama sanki farklı bir sorun var gibi ?

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
En azından denersin,ama sanki farklı bir sorun var gibi ?

Çözümleyemedim bir türlü, SS IPTV sıkıntısı devam ediyor. OTT için bu akşam deneme yapacağım. Umarım güzel bir sonuçla buraya yorum yaparız.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Sorun devam ediyor.
Listemde, internetimde bir problem yok.
USB üzerinden TV'ye son sürüm çekirdek yazılım da attım ama sorun devam ediyor.

İPTV yerli ücretli platformlarda kanal adı ve fotoğraflarına dikkat edelim :ok

Moderatör tarafında düzenlendi:
vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Acaba yoğunluktan yavaşlama olmasın,iptv veren firma tarafında :alala
Yok maalesef. Keşke öyle olsa. Çok çeşitli IPTV listelerinden deneme yaptım. Çekirdek yazılım güncelleme yaptım. Kurulum sıfırladım. Maalesef devam ediyor sorun. Garantiye başvuracağım sanırım. Tabi ne yaparlar bilgim yok.

Geri
Üst Alt