Regal 43R6520F SS IPTV Sıkıntısı

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Merhaba.
Başlıktaki Regal televizyonumda, gerekli adımlar sonrasında televizyonda SS IPTV üzerinden yayın açmak istediğimde, her hangi bir kanalı seçtiğimde uygulama donuyor.
TV'de hangi TV kanalı açıkken uygulamayı başlattıysam, uygulama sıkıntı çıkardığında, başlangıçtaki TV kanalının ekranı geliyor gidiyor ekranda.
Ne yapmalıyım?
Ürünün garantisi de devam ediyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
TV yazılım güncel değilse guncelleyiniz. Güncelle ilk kurlum yapıp herşeyi siliniz baştan yükleyiniz.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Teşekkürler fikoloji bey.
MB211S anakartlı bir cihaza sahibim. Bu nedenle yönlendirdiğiniz güncelleme konusunda sahip olduğum anakartla ilgili bir içerik bulamadım. Bu noktada tavsiyeniz ne olur?

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Regal 43R6520F Tv için bilgi fotoğrafıdır.
Hangi güncellemeyi yapacağımı bilemiyorum.
Bana verdiğiniz link:
Bu linkten Regal marka, MB211s V3. anakart için hangi yazılımı yükleyeceğimi bulamadım.
Net önerilerinizi alabilir miyim? Regal konusunda çok fazla bilgi temin edemiyorum.

tv4d6e4a1ee17887f7.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Regal 43R6520F Tv için bilgi fotoğrafıdır.
Hangi güncellemeyi yapacağımı bilemiyorum.
Bana verdiğiniz link:
Bu linkten Regal marka, MB211s V3. anakart için hangi yazılımı yükleyeceğimi bulamadım.
Net önerilerinizi alabilir miyim? Regal konusunda çok fazla bilgi temin edemiyorum.

tv4d6e4a1ee17887f7.jpg

Yazılım link
Sorumluluk tamamen sizde
?

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Yazılım link
Sorumluluk tamamen sizde
?
[Gizli İçerik]
Yapılan son güncellemelere rağmen, SS IPTV sorunum devam ediyor.
Kanal listesini bilgisayardan yükleyip, TV'de SS IPTV üzerinden açmayı deniyorum.
Kanal açılıyor. 3-4 saniye sonra kanal durduruluyor. Siyah ekran mevcut oluyor. Siyah ekranda bir süre daha bekledikten sonra bir kez daha 3-4 saniyeliğine açılıyor ve tekrar kapanıyor ekran. Ardından ilgili kanalın oynatılamadığına dair ifade çıkıyor.
HD ve FHD olarak farklı kanalları denedim. Yine aynı şey oluyor.
Sorunu nasıl çözebilirim.

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Yapılan son güncellemelere rağmen, SS IPTV sorunum devam ediyor.
Kanal listesini bilgisayardan yükleyip, TV'de SS IPTV üzerinden açmayı deniyorum.
Kanal açılıyor. 3-4 saniye sonra kanal durduruluyor. Siyah ekran mevcut oluyor. Siyah ekranda bir süre daha bekledikten sonra bir kez daha 3-4 saniyeliğine açılıyor ve tekrar kapanıyor ekran. Ardından ilgili kanalın oynatılamadığına dair ifade çıkıyor.
HD ve FHD olarak farklı kanalları denedim. Yine aynı şey oluyor.
Sorunu nasıl çözebilirim.
Başka bir cihazda iptvniz kullanılıyor olabilir mi ? Aynı anda çalışıyorsa donmalar yaşanabilir.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Başka bir cihazda iptvniz kullanılıyor olabilir mi ? Aynı anda çalışıyorsa donmalar yaşanabilir.
Hayır kullanılmıyor. Donma dahi değil. Direkt atıyordu daha uygulamadan. Önce açıp 2 sn. sonra TVye geciyordu.
Güncelleme yaptım. Sonrasında ise 3 sn. gösterip, siyah ekranla uygulama açık kalıyor. Bu şekilde sorunum devam ediyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hayır kullanılmıyor. Donma dahi değil. Direkt atıyordu daha uygulamadan. Önce açıp 2 sn. sonra TVye geciyordu.
Güncelleme yaptım. Sonrasında ise 3 sn. gösterip, siyah ekranla uygulama açık kalıyor. Bu şekilde sorunum devam ediyor.
TV yi resetleyip denediniz mi?
Resetten kastım kapa aç değil servis menüsünden diagnostic içinden factory reset yapıp tekrar kurunuz tekrar gözlemleyiniz.

M Çevrimdışı

MagicBreak

mecık brek
Aktif Üye
26 Şub 2020
52
Çok fazla yükleme yapınca olabiliyor. Ayrıca farklı bir liste denediniz mi? Yani m3u uzantılı dosyadan bahsediyorum.

Geri
Üst Alt