Regal 32R4020H yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende de aynı 16 gb mi sizdeki
8Gb kullanıyorum kapasite fazla olursa tv nin yazılım ile buluşması geç olur 16Gb sorun çıkaracağını sanmıyorum yazılımı 3-5 Defa deneyin yüklenmez ise sorun donanımsaldır.

4 veya 8 gibi bulamadım üretilmiyor Muş sadece 16 var

Moderatör tarafında düzenlendi:
4 veya 8 gibi bulamadım üretilmiyor Muş sadece 16 var
Yükleme işlemini birkaç kez deneyin ve kontrol edin. Eğer cihaz yazılımı alamıyorsa servisle görüşmenizde fayda var. Farklı bir yöntemle yazılımın atılması gerekebilir.

Geç saatte cevap gelemeyeceğini tahmin ettiğimden bu mesajı tekrar düzenliyorum. Regal 32R4020H modeli televizyonum logo ekranını geçtikten belli bir süre sonra stand-by moduna geçiyordu. Forumda Mb140_Titanium.zip dosyasını bulup indirdim. 4 GB'lik bir Usb disk ile yazılımı tek seferde yükledim. Sorunumun geçtiğini bildirmek için bu mesajı bırakıyorum. Yardımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Geç saatte cevap gelemeyeceğini tahmin ettiğimden bu mesajı tekrar düzenliyorum. Regal 32R4020H modeli televizyonum logo ekranını geçtikten belli bir süre sonra stand-by moduna geçiyordu. Forumda Mb140_Titanium.zip dosyasını bulup indirdim. 4 GB'lik bir Usb disk ile yazılımı tek seferde yükledim. Sorunumun geçtiğini bildirmek için bu mesajı bırakıyorum. Yardımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...
Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Problem çözülmüş, konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt