regal 17MB95M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi hiçbir türlü sinyal yok sinyal ve kanallar gelse yeter

buradaki mb95m yazılımları indir dene diyeceğim ama teraspy teraspy belirtmişti mb95 lerde bazıları 1mb bazıları 2mb boot dosyası mevcut oluyor, yanlış olanı yüklendiğinde tv çökebilir. karar size kalmıştır

E Çevrimdışı

emrekskn00

Yeni Üye
16 Nis 2019
24
24
abi söyle yapsam benim o çalışan fakat bozuk olan mboot dosyasını sizin attığınız zıptaki dosyayla değiştirsem çalışırmı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bozuk olan fakat kurulan mboot 1 m gözüküyor

abi servis çok para istiyor o yüzden açıkcası durumum yok o yüzden sizden yardım istiyorum

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
abi söyle yapsam benim o çalışan fakat bozuk olan mboot dosyasını sizin attığınız zıptaki dosyayla değiştirsem çalışırmı ?

bozuk olan fakat kurulan mboot 1 m gözüküyor

abi servis çok para istiyor o yüzden açıkcası durumum yok o yüzden sizden yardım istiyorum
Anladım mb95 sıkıntılı ne yapacağı belli olmaz. Anladım durumunuz yok o zaman ücretsiz tespit, onarımda uygunluk konusunda https://tavsiyeforumu.com/konu/tavsiyeforumu-uyelerine-ozel-kampanya-duyurusu.4328/
Şu forumu inceleyiniz. Adem Helvacı Ado dan destek alınız

E Çevrimdışı

emrekskn00

Yeni Üye
16 Nis 2019
24
24
abi bugün vestele sorduğumda sizin anakartınız mb95 dediler

yazılım atarak yapma şansımız yokmu ya 200 lira para istiyor vestel

E Çevrimdışı

emrekskn00

Yeni Üye
16 Nis 2019
24
24
abi çok karışık pek anlamadım siz seçseniz bana indirceğimi atsanız

Abi şuan benim tek istediğim kanalların çekmesi smart tvymiş artık umrumda değil andiroid tv box alırım gerekirse sadece kanallar çekse yeter vesteli tekrar aradığımda farklı farklı konuşuyolar bi 17mb95m dir diyolar anakartınız bide 17mb95 diyolar anlamadım gitti daha sattıkları cihazın anakartını bilmiyolar

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
abi çok karışık pek anlamadım siz seçseniz bana indirceğimi atsanız

Abi şuan benim tek istediğim kanalların çekmesi smart tvymiş artık umrumda değil andiroid tv box alırım gerekirse sadece kanallar çekse yeter vesteli tekrar aradığımda farklı farklı konuşuyolar bi 17mb95m dir diyolar anakartınız bide 17mb95 diyolar anlamadım gitti daha sattıkları cihazın anakartını bilmiyolar
Ana kart modelniz mb95m dir. Orada mb95m olanları deneyiniz

E Çevrimdışı

emrekskn00

Yeni Üye
16 Nis 2019
24
24
abi denedim fakat basılı tuttuğum halde regal logosu geliyor ve kapanıyor ışık yanıp sönmüyor sabit duruyor sonra açma tuşuna basıldığında açılyıor

abi o kadar denememe rağmen sadece 1 mb lik olan mboot ları kuruyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
abi denedim fakat basılı tuttuğum halde regal logosu geliyor ve kapanıyor ışık yanıp sönmüyor sabit duruyor sonra açma tuşuna basıldığında açılyıor

üzgünüm son verdiklerim umutlandırmıştı beni, elimden bu kadar geliyor.
sabah verdiğim linkteki mb95m yazılımlarını indir 1mb flaşlı ları bul görüntü önemli değil belki panel yazılımla düzeltiriz yeterki çalışsın, olmaz ise bizim de yapabileceğimiz bir yere kadar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
üzgünüm son verdiklerim umutlandırmıştı beni, elimden bu kadar geliyor.
sabah verdiğim linkteki mb95m yazılımlarını indir 1mb flaşlı ları bul görüntü önemli değil belki panel yazılımla düzeltiriz yeterki çalışsın, olmaz ise bizim de yapabileceğimiz bir yere kadar

Ben şöyle tahmin ediyorum ,umarım haksız çıkarım,2mb lik mboot yerine 1mblik mboot atıldı (224t) ,spi flashın diğer bölümünü kapattı,sadece 1 mblik mboot alıyor, bence dün yazmadığım ama yazmak istediğim çevirmeyi de yazayım,belki çalışır uydu alıcısı,çünkü her türlü tv zaten "ölü" durumda,aslında bir yolu var,karttaki spi flash entegresini söküp tekrardan 2mblik olarak formatlamak-yazdırmak,bunu da herkes yapamaz ,büyük ihtimalle sevgili adem yapabilir,yapabilir dediğim unutulmasın lütfen :)
sana yolladığım yazılımın içindeki "mb90_en" olan dosyanın adını " upgrade_MB90" olarak değiştir, sadece bu dosyayı usb belleğe kopyala,menü + 1+5+0+5 ile yükle bakalım,uydu faal olacakmı ,olmazsa işte o zaman sevgili adem bir şeyler yapabilir :ok
EK:
... demiştim

Çünkü flash "hertürlü" yeniden programlanacak,belki buna gerek kalmadan dediğim yöntemle - yazılımla tv kendine gelir, demek için ek yaptım :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt